Cupa 25 Octombrie Carei la a 47-a ediţie. Mesajul Prefectului Darius Filip

• publicat la: 20 octombrie 2017
Cupa 25 Octombrie Carei la a 47-a ediţie. Mesajul Prefectului Darius Filip

Astăzi a debutat cea de-a 47-a ediţie a Cupei 25 Octombrie la atletism. Şcoala careiană de atletism nu se remarcă doar prin numeroşi campioni şi vicecampioni naţionali pregătiţi de antrenorii Ioan Mărneanu şi Florin Turcu ci şi prin organizarea celei mai longevive competiţii sportive de atletism ce se adresează elevilor. Şi în acest an aproape 400 de sportivi s-au aliniat la start. Competiţia are loc pe stadionul Victoria din Carei.

A fost prezent şi inspectorul şcolar Sabău-Schwegler care a oferit premii celor mai buni sportivi. Din partea ASTRA Carei primii clasaţi au primit un calendar pe anul 2018 şi o carte poştală cu Mihai Eminescu al cărui bust a fost recent dezvelit la Carei.

Sportivii careieni au luat numeroase premii. Denis Ţicle, Vlad Turcu, Cătălin Mărneanu, Cura Roxana, Olimpiu Balog, Antonia Kinczel, George Racolţa sunt doar câţiva dintre cei mai buni sportivi careieni cu care ne mândrim!

Mâine are loc Crosul 25 Octombrie. Întrecerea se va desfăşura în parc.

Pentru cea de-a 47 ediţie a Cupei 25 Octombrie la atletism Prefectul judeţului Satu Mare a trimis un mesaj de salut.

,,

Astăzi a avut loc la Carei a 47 ediție a Cupei 25 Octombrie la atletism.
47 este numărul atomic al argintului însă o competiție la a patruzecisisaptea ediție merita cu siguranța din start cel puțin aurul. Nu pot decât sa ii felicit pe profesorul Ioan Marneanu și pe profesorul Florin Turcu pentru faptul ca se încăpățânează și reușesc an de an să mențină vie această competiție și să facă performanță într-un sport care pe nedrept este insuficient de promovat și susținut în România.
Felicitări tuturor participațiilor!

Prefectul Județului Satu Mare
Darius Filip,,

https://www.facebook.com/institutiaprefectului.satumare/posts/1675909192432715

Imagini de la competiţie şi premiere găsiţi pe pagina de Facebook a Buletin de Carei.

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=1934331246815144

Lasati un comentariu