În municipiul Carei nu se poate dona sânge, ep.2. Pentru tânărul accidentat de combină puteţi dona doar la Satu Mare

• publicat la: 9 noiembrie 2017
În municipiul Carei nu se poate dona sânge, ep.2. Pentru tânărul accidentat de combină puteţi dona doar la Satu Mare

În municipiul Carei nu se poate dona sânge.  Buletin de Carei a semnalat acest aspect încă din anul 2011 dar cine să fie interesat de acest aspect …neaducător de profit pentru factorii de decizie?

Iată că ne confruntăm acum cu  o situaţie aparte în care  un tânăr are urgentă nevoie de sânge în urma unui nefericit accident în urma căruia şi-a pierdut ambele picioare.  Am primit pe adresa redacţiei reacţii de de la cititori. Toţi sunt revoltaţi şi nedumeriţi de faptul că un municipiu cu Spital cu pretenţii nu are  amenajat un punct în care să se poată dona sânge.

Acesta e unul dintre mesaje.

,,Bunã ziua. Am auzit despre accidentul tanarului inginer agronom , Bogdan Tyer! Din pacate nu sunt in Romania si nu il pot ajuta "</p

sunt incantata de bunatatea Careienilor care vor sa il ajuta , insa mi se pare strigator la cer ca in Municipiul Carei nu exista un centru de transfuzii. As vrea sa ma ajutati in felul urmator daca va intereseaza sanatatea oamenilor din oraselul nostru. Va rog din tot sufletul sa postati poza de mai jos … as vrea ca poza asta sa ajunga la cei care conduc acest oras si au puterea sa schimba ceva. Nu pentru mine , ci pentru oameni care ar avea nevoie si nu in ultimul rand pentru sufletele bune care inca mai lupta pentru viata tanarului inginer!,,  a  menţionat Tammi Bader  un cititor cu spirit civic care merită toate laudele noastre.

http://www.buletindecarei.ro/2011/11/in-municipiul-carei-nu-se-poate-dona-sange.html

Poate că la 6 ani de la semnalările Buletin de Carei conducerea  Spitalului Municipal  îşi va reconsidera poziţia şi va deschide un punct pentru cei care doresc să doneze sânge.

”Un salvator are nevoie de ajutorul nostru! BOGDAN TYER, fiul colegului nostru, are nevoie urgentă de sânge – grupele A2 și 01. Bogdan, un tânăr inginer agronom, de doar 23 de ani, a suferit duminică un teribil accident, în urma căruia i-au fost secționate ambele picioare. El se află internat la Cluj și are mare nevoie de sânge. Cei care doresc să doneze sânge, sunt rugați să se prezinte cât mai urgent la orice centru de transfuzii și să precizeze numele persoanei pentru care donează. Toți putem deveni salvatori!”, este  un apel al pompierilor sătmăreni.

Buletin de Carei

comentarii

de albert la 9 noiembrie 2017 - 20:08

adica din Berveni sa merem la Satumare ca la Carei nu ne primeste sa donam singe?

Lasati un comentariu