Buletin de Carei cere transparenţă în administraţia locală şi respect pentru careieni

• publicat la: 16 aprilie 2018
Buletin de Carei cere transparenţă în administraţia locală şi respect pentru careieni

Pe paginile primăriilor de municipii din România apar  anunţuri legate de achiziţiile dorite evident însoţite de Caietul de Sarcini.

Când aţi văzut un astfel de comunicat pe pagina Primăriei Municipiului Carei? De ce UATM Carei face excepţie? De ce organele abilitate de a supraveghea buna desfăşurare a acestei organizaţii guvernamentale nu îşi fac datoria?

Dacă urmăriţi site ul oficial al Primăriei Carei acesta suferă de lipsuri crase, de o totală lipsă de transparenţă privind informaţii de interes public!

Buletin de Carei aduce la cunoştinţa conducerii Primăriei Carei că bugetul local nu trebuie confundat cu unul personal, al unui grup de interes.

Buletin de Carei solicită respectuos conducerii Primăriei Municipiului Carei să se achite în mod onest de sarcinile ce îi revin şi să informeze corect şi  constant careienii despre toate achiziţiile publice sau Certificate de Urbanism eliberate sau Achiziţii publice , de fapt să îşi îndeplinească obligaţiile ce îi revin în deplin respect faţă de careieni.

Careienii contribuabili au dreptul de a afla toate informaţiile de interes public mai ales că există şi persoane juridice care doresc  să participe la licitaţiile  pentru diverse produse sau lucrări.  Când au fost anunţate licitaţiile pentru aceste produse aşa cum apare pe site la Primăria Satu Mare?

.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu