PRIMĂRIA CAREI ŞTERGE comentariile careienilor de pe pagina sa de Facebook! Buletin de Carei este discriminat şi nu are drept la comentarii

• publicat la: 2 mai 2018
PRIMĂRIA CAREI ŞTERGE comentariile careienilor de pe pagina sa de Facebook! Buletin de Carei este discriminat şi nu are drept la comentarii

Primăria Carei vrea să pună batista pe ţambal şi crede că ştergerea comentariilor celor nemulţumiţi va  aşterne tăcerea asupra intenţiilor sale. Buletin de Carei este blocat de administratorul paginii Primăriei Carei şi nu poate posta comentarii. Primăria Carei a devenit cumva SRL sau este o organizaţie guvernamentală?

Aprobarea proiectului privind  construirea de locuinţe sociale în zona  Dr.Marinescu -Bârsan  a iscat discuţii aprinse atât la Primăria Carei cât şi la faţa locului cu ocazia vizitei viceprimarului Keizer însoţit de 3 maşini de jandarmi şi agenţi de poliţie.

Neştiind să gestioneze astfel de situaţii când contribuabilii nu sunt de acord cu deciziile luate de conducerea oraşului, Primăria Carei şterge TOATE comentariile de pe pagina sa de Facebook . Triada de presă din jurul primarului TACE CHITIC.

Dreptul la opinie al careienilor a fost ŞTERS de către administratorul paginii Primăriei Carei!

De fapt despre  grozăviile cu care se confruntă locuitorii careieni din acea zonă nu a scris nimeni din agenţia de ştiri  a Primăriei Carei.

Primarul a afirmat  cu gura lui în şedinţa CL de vineri 27 aprilie 2018 că în acea zonă există HAOS, construcţii ilegale  dar NIMENI din triada de presă din jurul lui nu a menţionat NIMIC . Înregistrările apărute pe pagina primăriei confirmă cele scrise de Buletin de Carei.

Consilierul Ciută a fost singurul care a dezvăluit intenţia Primăriei de a goli oraşul de rromi şi de a-i repartiza în zona menţionată. Până şi în Referatul comisiei de urbanism semnat de Egli Sebastian  se arată că  ,,prin implementarea acestui proiect se va îmbunătăţi accesul persoanelor de etnie rromă la o locuinţă decentă şi la servicii publice tip apă, electricitate, canalizare şi încălzire,,.

Nici intervenţia consilierului Ciută şi nici raportul semnat de Egli Sebastian nu apar  în materialele  agenţiei de ştiri de la Primăria Carei.

Până şi pe blogul Opinie de Carei comentariile sunt total nefavorabile conducerii oraşului chiar dacă din relatare lipsesc  dezvăluirile  careienilor despre condiţiile de trai , recunoaşterea construcţiilor ilegale de către primar , eliberarea de acte de identitate pentru persoane care nu locuiesc la adresele respective, ….Zeci de comentarii denotă că spiritul civic nu a murit în Carei şi când e vorba de proprietatea lor careienii ştiu să ia atitudine.

Cei care au fost  manipulaţi iniţial de minciunile promovate de Opinie de Carei  şi-au dat seama că adevărul este cu totul altul.

Cum  se poate impune cu forţa un proiect cu fonduri europene dacă sute de contribuabili nu sunt de acord? Sau primarul ştie  bancul cu fapta bună  şi cei 3 …,,bine intenţionaţi,,?

Învățătoarea: Copii ce fapte bune ați făcut în vacanță?
Ionel: Eu, doamna învățătoare, am ajutat o bătrânică să treacă strada.
Vasile: Eu, doamna învățătoare, l-am ajutat pe Ionel să o treacă strada pe bătrânică.
Mihai: Eu i-am ajutat pe Ionel și pe Vasile să treacă bătrânica strada.
Învățătoarea: Păi de ce a fost nevoie de 3 oameni să treacă o bătrânică strada?
Mihai: Păi dacă nu voia să treacă!

comentarii

de pro ciuta la 5 mai 2018 - 22:02

cei doi primari se cred grofi la primarie ca afacerile lor is …nulau

de careian la 8 mai 2018 - 12:50

@ pro ciuta.Fără Penali în Funcții Publice!!!
Inițiativa Fără Penali în funcții publice are nevoie de 500.000 de semnături pentru a schimba Constituția, un demers de bun simț pentru o țară europeană.

de reka la 8 mai 2018 - 18:28

si eu semnez petitia FARA PENALI la .functie publica!

de SMC la 15 mai 2018 - 13:12

Sunt angajări la Spitalul Municipal Carei. Va rog sa faceti un interviu cu doamna managera Rat Elisabeta si cu directoarea de ingrijiri, cat se cere pe un post, ca sa se stie, cei care vor sa lucreze, cum sa se pregătească. Aaa, si cui trebuie dat plicul. Suntem obișnuiți ca Buletinul de Carei scrie adevarul. E subiect delicat, dar sunteti singur ziar, care are curaj sa scrie pur adevărat!

de Buletin de Carei la 15 mai 2018 - 15:46

Avand in vedere ca sunteti la curent cu situatia de la Spitalul Municipal Carei va rugam sa faceti public modul in care se fac angajarile. Va promitem ca vom publica cuvant cu cuvant cele scrise. Intre timp vom demara si noi actiuni de culegere de date. Buletin de Carei isi asuma mereu cele scrise dar daca doriti cu adevarat o schimbare in bine trebuie sa va implicati. Spitalul Municipal Carei este in subordinea Consiliului Local Cqarei. Ati urmarit sedintele pentru a vedea cum sunt intocmite bugetele si cati bani se aloca pentru fiecare departament? Si acolo sunt inadvertente. Pentru partea cu angajarile este suficient ca cel caruia i se cere comision de angajare sa aiba curajul de a demasca astfel de practici. Vi se pare normal sa oferiti sume la negru pentru angajare?

Lasati un comentariu