Audienţe în direct la ITV. Despre ridicarea Troiţei româneşti din Satu Mare

• publicat la: 25 septembrie 2018
Audienţe în direct la ITV. Despre ridicarea Troiţei româneşti din Satu Mare

Noi confirmări despre ridicarea Troiţei româneşti din Satu Mare de către primărie. Prof.Livia Haidu , fostul prefect Cornel Morar şi col Voicu Şichet la emisiunea de la ITV.
,,Nu vom accepta niciodată ca cineva să se atingă de însemnele noastre naţionale …pentru noi înseamnă românism, demnitate, respect pentru strămoşi, mândrie naţională până la urmă,, a afirmat Livia Haidu.

Puteţi urmări emisiunea de la ITV accesând acest link….

http://www.informatiatv.ro/emisiune/audiente-in-direct/

Livia Haidu –   ,,Nu îmi pot abandona crezurile  şi oamenii ce cred  în noi….am găsit troiţa, trebuia reabilitată…am apelat la dl primar din Satu Mare…mă surprinde că acum nu îşi mai aminteşte nimic…nici bune nici rele…am dus  troiţa  la reparat pe cheltuiala mea…7 luni a durat ….la 30 august 2018  am făcut slujba de resfinţire…toate erau bune şi frumoase dar a venit acel 11 septembrie …când am primit un telefon  de la o persoană din primărie  care spunea că  i se cere firmei demontarea troiţei…Nu m-am gândit niciodată  că după  27 de ani cineva ar putea atenta la troiţa din centrul oraşului… a fost peste puterile mele de înţelegere…iniţial am crezut că e o glumă… 27 de ani nici o autoritate nu a spus că nu e ceva în neregulă …daca nu exista aprobare  nu am fi pus acolo troiţa…azi am confirmarea că au fost autorizaţii obţinute la vremea respectivă…,,

Oare câte monumente au autorizaţiile în bună regulă?

Pentru informarea cititorilor despre acţiunea de ridicare a Troiţei româneşti din Satu Mare  şi a declaraţiilor celor care au participat la întâlnirea cu primarul de Satu Mare , Buletin de Carei a fost atacat şi denigrat de băietul cu goarna plătit de primăria Carei.

Primarul din Carei plăteşte mai nou  din banii careienilor şi pentru susţinerea primarului de Satu Mare indiferent dacă deţine sau nu informaţiile reale. Că doar interesele de partid sunt mai  importante decât grija faţă de banul public careian.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu