Exprimările lui Pop Tiberiu în viziunea consilierului personal al primarului Kovacs

• publicat la: 27 septembrie 2018
Exprimările lui Pop Tiberiu în viziunea consilierului personal al primarului Kovacs

După ce s-a făcut de râs cu postarea înregistrării video a şedinţei CL Carei după ce Buletin de Carei s-a interesat de soarta ei sau cu postarea despre ridicarea Troiţei din Satu Mare de către primărie în condiţiile în care Szasz nu a luat legătura cu nimeni din participanţii la discuţiile în cauză, băietul cu goarna scrie pe bani publici noi minciuni, intoxicând opinia publică cu interpretările sale rău intenţionate.  Încă  o dovadă a faptului că Szasz Lorand nu stăpâneşte bine limba română apare pe blogul acestuia în timpul orelor sale de program din primăria Carei. Dar stăpâneşte la perfecţie arta denigrării  celor care deranjează şefii săi de moment. Exprimări precum ,,ciutisme ,,  îl caracterizează perfect. Astăzi, blogerul Szasz face din Pop Tiberiu o victimă şi nu o persoană cu exprimare defectuoasă.

Blogul său nu oferă decât selectiv informaţii documentate din cadrul administraţiei din care face parte dar linşează mediatic orice persoană care remarcă manipularea sa ordinară şi tupeul său de fin al primarului în funcţie.

Băietul cu goarna plătit din banii careienilor sare în apărarea  celor care îi ţin isonul la denigrarea persoanelor incomode nănaşului său de cununie.

Aflăm cu stupoare că afirmaţii de genul ,,probleme la mansardă, şi  batjocorirea numelui de familie sunt apreciate de consilierul personal al primarului Kovacs. Şi toate acestea în timpul orelor de program.

Primarul Kovacs este recunoscut pentru tratamentul discriminatoriu aplicat contribuabililor careieni precum şi asociaţiilor careiene  aşa că nu e de mirare comportamentul  consilierului său personal.

Buletin de Carei anunţă în premieră faptul că FIŞA POSTULUI  acestui consilier de la cabinetul primarului datornic Kovacs  a fost întocmită de ….Eugen Kovacs, adică de nănaşul său la data de 10 octombrie 2017, adică înainte de a fi supusă aprobării Consiliului Local din data de 26 octombrie 2017.

Finul şi cu nănaşul  atacă cu neruşinare  contribuabilii care semnalează neregulile din primărie ca să nu spunem de fapt abuzurile şi ilegalităţile  şi încurajează prin astfel de materiale ca cel apărut astăzi pe blogul finului Szasz plătit din banii careienilor  exprimările ,, să vă tăiaţi voi picioarele,, sau  ,,probleme grave la mansardă,,  sau batjocorirea numelui de familie.

Aşteptăm cu interes materiale despre vânzarea unei parcele din Parcul Dendrologic , despre  contracte de închiriere încheiate de primărie pentru clădiri care nu îi aparţin sau despre contractele cu Electrica SA pe adrese inexistente.

Cititorii nu credem că ar refuza nici detalii despre Marea Asfaltare categoria plăţi pentru lucrări mai puţine decât cele semnalate sau despre scutirea de impozite a asociaţiei unde primarul şi viceprimarul sunt membrii fondatori.

Primăria Carei plăteşte din banii careienilor consilieri personali  pentru primarul Kovacs specializaţi în …jurnalism. Cu alte cuvinte, primarul Kovacs şi-a făcut redacţie la Primăria Carei pe banii careienilor.

Nu pentru emiterea de comunicate oficiale şi pentru informarea contribuabilului careian ci doar pentru hărţuirea  persoanelor incomode prin afirmaţiile lor.

Când vă plătiţi datoriile domnule Kovacs sau credeţi că puteţi scăpa de ele cum aţi făcut cu cele de la bugetul local?

Exprimările lui Pop Tiberiu au fost o reacţie la materialul Buletin de Carei privind punerea în valoare a Monumentului Ostaşului Român , momentan înconjurat de un ,,perete,, de tuia de peste 9 m înălţime.

Lasati un comentariu