SRI și Jandarmeria la Centrul Social Carei. Afaceri personale cu informații obținute în calitate de consilier la Primăria Carei

• publicat la: 14 iulie 2021
SRI și Jandarmeria la Centrul Social Carei. Afaceri personale cu informații obținute în calitate de consilier la Primăria Carei

După postarea de pe pagina Primăriei Carei legată de activitatea jandarmului Abrihan Dumitru, consilierul personal al primarului Kovacs a scris pe blogul său personal despre o simulare de luări de ostatici  la care au participat echipaje al Jandarmeriei Române și ale SRI. Deci am avut dreptate când semnalam despre scrierile de tip securistoid ale consilierului primarului evazionist. Colaborează nu doar cu jandarmi care îl ajută cu dresajul animalului său de companie ci și cu SRI.

Despre simularea de la Centrul Social din subordinea Primăriei Carei nu a fost emis niciun comunicat oficial și nu a fost postat niciun anunț pe pagina Primăriei Carei sau a Centrului Social.

Concluzia este că finul și consilierul personal al primarului evazionist, plătit din bani publici, se folosește de calitatea sa și folosește informațiile la care are acces pentru alimentarea blogului său personal opiniedecarei.com în timpul programului de lucru.

Evident cu acordul tacit al conducerii exclusiv UDMR   a Primăriei Carei și a Instituției prefectului unde a fost numit director de cancelarie fiul primarului evazionist și președinte al UDMR Carei. În mandatul premierului Cîțu, conducerea județului Satu Mare a fost cedată UDMR care practică cumetriile și folosește bani publici pe tot felul de sinecuri.

Pe pagina Primăriei Carei se postează acțiuni ale unui jandarm și unui careian pentru dresaj canin dar nu se anunță exercitiile de luări de ostatici de la Centrul Social și nici manifestările românești dedicate lui Mihai Eminescu sau Zilei Eroilor sau Zilei Drapelului Național. Zilnic, consilierul personal al primarului evazionist Kovacs postează în timpul programului pe blogul său personal, fapt neacceptat pentru alți angajați ai Primăriei Carei.

Pentru astfel de informații suntem amenințați cu moartea, cenzurați și raportați pe rețelele sociale de grupurile radicale aservite conducerii primăriei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu