Teatrul Municipal Carei nu are autorizaţie de securitate la incendiu…”Lăsați orice speranță, voi cei care intrați”

• publicat la: 23 noiembrie 2018
Teatrul Municipal Carei nu are autorizaţie de securitate la incendiu…”Lăsați orice speranță, voi cei care intrați”

La intrarea în clădirea Teatrului Municipal Carei este montată o plăcuţă pe care scrie roşu pe alb că …ne asumăm riscul cei ce intrăm deoarece nu există autorizaţie pentru securitate la incendiu. Clădirea a fost renovată prin intermediul unui proiect cu fonduri nerambursabile. Oare nu au mai ajuns banii şi pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu?

Deasupra intrării în infern stă scris, conform lui Dante, Lasciate ogni speranza, voi ch’intrate. („Lăsați orice speranță, voi cei care intrați”).

Dante Alighieri este unul dintre cei mai mari autori care s-au născut vreodată. Poemul său tripartit Divina Comedie (InfernulPurgatoriulParadisul) cuprinzând 100 de cânturi, 33 pentru fiecare parte, a fost, este și va rămâne o capodoperă care, la vremea ei, a zguduit lumea din temelii.

Să sperăm că nu se va ajunge la un incident neplăcut pentru a se lua măsuri şi a se obţine autorizaţia de securitate la incendiu pentru clădirea Teatrului Municipal Carei.

Buletin de Carei

comentarii

de Poet Carei city la 23 noiembrie 2018 - 21:36

Cand se repeta scenariul COLECTIVUL,o sa rezolva autorizatie la incendiul,pana atunci vizionam peisajul,frumoasa oricum spatiile in tot CAreiul.

de Centenar la 24 noiembrie 2018 - 11:32

Vezi draghe poet sa nu iti vine idei de pirotehnisto

Lasati un comentariu