Puteţi dona 2% din impozitul pe venit pentru susţinerea activităţilor ASTRA Carei

• publicat la: 1 februarie 2019
Puteţi dona 2% din impozitul pe venit pentru susţinerea activităţilor ASTRA Carei

Codul Fiscal din România dă posibilitatea persoanelor fizice de a direcționa doi la sută (2%) din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către o entitate nonprofit: fundații, asociații, unități de cult. Aveţi acum posibilitatea de a dispune asupra destinației unei sume reprezentând 2% din impozit pentru susținerea entităților nonprofit. Nu dați nimic de la dumneavoastră. Această donație nu vă costă nimic. Impozitul pe venit oricum îl plătiți statului. Diferența e că 2% din acești bani pe care oricum statul îi reţine aveți dreptul să-i dirijați acolo unde doriţi.

Trebuie doar să completaţi acest Formular.

Contul asociaţiei este deschis la BCR Carei.

Dacă nu folosiți această opțiune, suma respectivă rămâne să fie încasată și gestionată de Stat.
Asociaţia Despărţământul ASTRA Aurel Coza Carei organizează constant activităţi pentru susţinerea literaturii, culturii şi a obiceiurilor şi tradiţiilor româneşti din acest colţ de ţară.

Am organizat numeroase lansări de carte, şezători, simpozioane şi promovări de personalităţi culturale marcante pentru neamul românesc. Comemorarea Eroului Naţional Avram Iancu adună an de an sute şi mii de persoane în faţa bustului acestuia din Carei. Am reuşit să ridicăm bustul lui Mihai Eminescu în Carei în cadrul celui mai mare eveniment cultural din istoria judeţului, Adunarea Generală ASTRA , cu participare nu numai românească ci şi internaţională. Centenarul Marii Uniri a fost sărbătorit aşa cum se cuvine alături de alte asociaţii româneşti din Carei.

Festivalul de Datini şi Obiceiuri de Crăciun organizat de ASTRA Carei a ajuns deja la a cincea ediţie. Elevii implicaţi în acţiunile astriste sunt recompensaţi cu participări gratuite în tabere.

Pentru a putea continua avem nevoie de sprijin deoarece administraţia locală nu susţine aceste activităţi. Lipsa de susţinere din partea conducerii oraşului este completată cu INTERZICEREA solicitării noastre de a amplasa catarg cu tricolor românesc pe domeniul public din Carei.
Puteţi vira cei 2% din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către ASTRA CAREI. Trebuie doar să completați formularul din imagine.

Pentru a vă ușura completarea Declarației, am trecut deja datele de identificare fiscală ale ASOCIAȚIEI Despărţământul ASTRA Aurel Coza Carei, dvs. rămânând doar să completați cu datele dvs., să datați și să semnați.
Le puteţi depune la administraţia fiscală de care aparţineţi sau le puteţi trimite către un reprezentant ASTRA Carei. Dispunem şi de contracte de sponsorizare pentru cei care doresc să facă posibilă intensificarea activităţilor.

Vă mulţumim pentru prezenţa la numeroasele activităţi, pentru susţinerea de orice fel şi pentru încrederea acordată.
Vivat, Crescat, Floreat ASTRA!

Daniela Ciută,

preşedinte

comentarii

de Cosmin la 6 februarie 2019 - 22:26

Sau mai bine donam pentru construirea spitalului de oncologie pediatrică

de Buletin de Carei la 7 februarie 2019 - 10:14

Sunt atat de multi copii diagnosticati cu cancer in zona Carei?

de cosmin la 9 februarie 2019 - 11:01

si sa fie doar unul, merita mai mult cei 2 %

de florin la 9 februarie 2019 - 11:27

eu donez in fiecare an pentru activitatile culturale romanesti de la ASTRA CAREI. A fost foarte frumos la aniversarea Centenarului in 28 octombrie. Am defilat prin oras toate asociatiile romanesti cu steagurile care au fluturat si la Alba Iulia ca sa se stie ca traim in Romania. Foarte binevenite sunt activitatile ASTRA pacat ca primaria platita de statul roman nu le sustine.

de Andrei la 9 februarie 2019 - 13:03

Am completat formularul. Oricum banii ajung la stat daca nu donam cei 2%.

Lasati un comentariu