Primăria Carei recidivează și promovează un eveniment cu afiș cu stema Ungariei în fundal

• publicat la: 21 martie 2019
Primăria Carei recidivează și promovează un eveniment cu afiș cu stema Ungariei în fundal

UAT Carei promovează un eveniment al Consiliului Județean Covasna, cu afiș exclusiv în limba maghiară pe care se vede în fundal stema Ungariei. Astfel de evenimente sunt promovate NECONDIȚIONAT de Primăria Carei nu și cele ale asociației culturale românesti ASTRA Carei.

Acesta este respectul acordat de conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei contribuabililor careieni.

RUȘINE conducerii Primăriei Carei care dorește probabil ca după astfel de provocări să ascundă abuzurile practicate, ilegalitățile și neregulile din administrația Kovacs-Keizer-Beko!

Încercați să realizați că în municipiul Carei trăiesc și români care contribuie la acel buget din care vi se plătesc salariile. Acordați respectul cuvenit fiecărui careian indiferent de religie și naționalitate!

De pe fațada Primăriei Carei au fost date jos plăcile cu tricolor și au fost înlocuite cu unele negre!

Adresa Primăriei Carei este identică cu a UDMR Carei deși clădirile se află pe străzi diferite. Primăria carei funcționează momentan pe strada 1 Decembrie 1918 nr.40 iar sediul UDMR pe strada Kolcsey Ferenc la nr.2!

Nici această anomalie nu a fost observată de consilierul primarului care promovează știri false  și atacă Buletin de Carei în timpul orelor de program de la Primăria Carei cu acceptul tacit al primarului Kovacs.

Buletin de Carei

comentarii

de Cornelia la 21 martie 2019 - 17:21

Dacã era un eveniment promovat cu un afiş, cu stema Vanuatului la fundal, ce era? Mã întreb doar. Afisele evenimentelor Astra, promoveazä ïn douã limbi? În cazul in care cineva din Tuvalu doreste sa participe, ar înțelege?

de Aurel la 21 martie 2019 - 19:48

aici suntem in Romania! Romanii sunt majoritari in tara lor si nu e obligatoriu sa se posteze in alte limbi. Feicare cetatean roman trebuie sa cunoasca limba romana asa cum fac si cei care merg in Germania si trec prima data la scoala de limba germana.

de un careian oarecare la 21 martie 2019 - 21:00

dc este o scroafa ordinara si sovina !!!!!

de Buletin de Carei la 21 martie 2019 - 21:07

Frumoasa educatie ai primit in familie. De la raportări ca spam ai trecut la înjurături?

de Jenică fara frica la 21 martie 2019 - 22:06

E greu sa accepti ca traiesti in Romania si trebuie sa respecti locuitorii poporului care te-au acceptat si tolereaza derapajele tale de minoritar corcit, asa-i ?

de Miki la 27 martie 2019 - 19:13

@jenica.Nu l- au acceptat, l-au ales.Daca cineva este ales de majoritate a patra oara,nu inteleg cui nu-i place?

de Bandi la 27 martie 2019 - 20:01

l-au ales sau au primit gratis curentul si utilitatile ? ca prea multi asistati sociali sunt pe picior mare si fac ce vor pentru ca li se plateste orice…

de Miki la 28 martie 2019 - 08:09

@bandi.Este ales si inseamna ca cei care l-au ales,sunt multumiti de prestatia lui,iar cei care nu l-au ales nu au decat sa se obisnuiasca,asa este in democratie…

de jenica fara frica la 28 martie 2019 - 08:42

@mikiduta. Daca esti ales de asistatii sociali si rromi care primesc locuinte gratis si nu platesc utilitati (a patra oara) este clar ca alora le convine sa traiasca in atmosfera aia de ghetou din lumea a treia, si Jeno pe asta se bazeaza, asta nu inseamna ca altii trebuie sa accepte tacit votul „democratic” al majoritatii, aia au fost si vor fi manipulati pentru ca nu aspira la mai mult, in schimb cei care vor un oras curat, frumos, cu strazi asfaltate si tot ce trebuie, nu pot inghiti zilnic mizeriile si promisiunile unui primar care nu face nimic ….si stai linistit, au cazut ele guverne democrate daramite un amarat de primar, orasul asta este in colaps si noi trebuie sa acceptam ce vrea jeno doar pentru ca a fost ales manipuland niste saraci?..daca ai cunoaste cum functioneaza curva de politica te-ai abtine de la comentarii despre democratie

de Buletin de Carei la 28 martie 2019 - 09:21

La Primarie este voie in timpul orelor de program sa te ocupi de comentarii…sau pentru asa ceva esti platit?

de csaba la 28 martie 2019 - 09:24

si folosesc calculatoarele pe care noi platim

Lasati un comentariu