Primăria Carei TAIE din înregistrarea VIDEO momentul în care primarul vorbește în limba maghiară. Postați TOATĂ înregistrarea de la lansarea de carte de vineri, 8 Martie 2019!

• publicat la: 9 martie 2019
Primăria Carei TAIE din înregistrarea VIDEO momentul în care primarul vorbește în limba maghiară. Postați TOATĂ înregistrarea de la lansarea de carte de vineri, 8 Martie 2019!

Minciuni consemnate pe pagina Primăriai Carei, UATM Carei, tăierea  alocuțiunii finale a primarului Kovacs! Cât mai trebuie să suportăm bătaia de joc a unei organizații guvernamentale ce se presupune că lucrează în folosul cetățeanului?

Primăria Carei a organizat o lansare de carte românescă în data de 8 Martie 2019 de la ora 10,00 dimineața, atunci când lumea este  de obicei la serviciu iar elevii la școală. Lansarea de carte românească a fost dublată de una de carte de poezii despre Carei doar în limba maghiară fără ca acest fapt să fie anunțat în prealabil iar momentul anunțării de către primar este tăiat din înregistrarea manifestării!

Atitudinile conducerii primăriei din a cărei conducere  nu face parte niciun român sunt malefice de-a dreptul.  Primarul ,,nu provocați maghiarii,, sapă în continuare la temelia bunei înțelegeri și a respectului reciproc dintre români și maghiari.

Înregistrarea Primăriei din care a fost eliminată partea finală!    click    AICI!

Cum să poată participa românii la o lansare de carte dacă aceasta este organizată dimineața la 10,00? În sală au fost prezenți angajații din Primăria Carei, de la portar și secretar până la sefii de departamente. Care  dintre ei să aibă curajul de a corecta cele minciuni scrise ulterior pe pagina Primăriei Carei?

Priviți de a consemnat Primăria Carei inițial!

Buletin de Carei a semnalat faptul că protopopul Radu Filip nu este romano catolic așa cum a fost scris inițial! Buletin de Carei a semnalat faptul că protopopul vicar foraneu Radu Filip nu a vorbit despre istoria familiei Marchiș ci despre conceptul de libertate!

Înregistrarea AUDIO-VIDEO confirmă cele scrise de Buletin de Carei!

VIDEO

La final, primarul s-a adresat celor prezenți în limba maghiară, a preluat bancul spus de Emil Boc la congresul UDMR de la Cluj Napoca dar adaptat la ocazia zilei de 8 Martie și a anunțat  apariția cărții în limba maghiară cu cele 101 poezii despre Carei .

Această parte LIPSEȘTE din înregistrarea video efectuată de fostul său consilier, acum colaborator cu contract.

POSTAȚI TOATĂ înregistrarea VIDEO și AUDIO de la lansarea de carte din data de 8 martie 2019!

Nu mai sfidați și nu mai desconsiderați careienii din a căror contribuții plătiți salariile angajaților din Primărie!

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2019/03/lansare-de-carte-semnata-otilia-marchis-in-prezenta-angajatilor-din-primaria-carei-dezinformarile-de-pe-pagina-primariei.html

comentarii

de Poet Carei City la 9 martie 2019 - 20:37

Taie,taie,ce mai taie,Arborii taie,vine Vara oricum facem multe baie,Acoperisuri arse hornuri distruse,multi oameni afectate,Bine ca la ei ajutorul de donatii nu a fost taiate.

de sebi la 10 martie 2019 - 12:39

taie pentru ca se rusineaza cu ce a spus! cine a platit pentru cartile de poezii doar in limba maghiara?

Lasati un comentariu