Raportul Anual al Poliției Locale Carei. 16 din cei 21 de angajați au studii medii. Amenzi de peste 75 mii lei

• publicat la: 19 martie 2019
Raportul Anual al Poliției Locale Carei. 16 din cei 21 de angajați au studii medii. Amenzi de peste 75 mii lei

Raportul Anual al Poliției Locale din subordinea  Primăriei Carei a fost introdus  în mapa de lucru a consilierilor fără ca cineva să îl susțină în cadrul ședinței de Consiliu Local. Nu a fost nimeni prezent din cadrul acestui  compartiment.

Potrivit Raportului, există un număr de 21 de angajați și 3 posturi vacante. Din totalul angajaților 6 agenți asigură serviciul de dispecerat. Activitatea se desfășoară în trei schimburi. Un număr de 1401 persoane au fost legitimate în cursul anului trecut, au fost întocmite 435 de procese verbale de contravenție din care 114 au fost cu avertisment scris.

Din totalul proceselor verbale întocmite 14 au fost contestate la Judecătorie. Deși valoarea amenzilor aplicate a fost de 75.451 lei  s-a reușit doar încasarea sumei de 10.625 lei. Pe parcursul anului 2018 au fost identificate în Carei 12  mașini  abandonate.

Puteți citi întregul Raport Anual accesând acest link….

Raport de activitate Politia Locala

Raportul cuprinde și însiruirea evenimentelor la care agenții locali au asigurat buna desfășurare a acțiunilor. Lipsesc cu desăvârșire menționările legate de activitățile ASTRA unde au fost prezenți agenții locali.

Buletin de Carei este supus unor atacuri concertate din partea celor care se simt vizați de abuzurile și discriminările demascate. Se încearcă pe toate căile limitarea accesului la Buletin de Carei. Dictatura se reinstalează tacit în municipiul Carei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu