Directorul economic din Primăria Carei NU participă la ședințele de Consiliu Local unde se discută Bugetul

• publicat la: 15 aprilie 2019
Directorul economic din Primăria Carei NU participă la ședințele de Consiliu Local unde se discută Bugetul

O nouă ședință de CL în care se discută despre bugetul de venituri și cheltuieli dar la care nu este prezent nici directorul economic din Primăria Carei și nici altcineva de la Serviciul de Contabilitate a avut loc vineri, 12 aprilie 2019. O ședință în care au existat pe Ordinea de Zi  8 proiecte de hotărâre privind aprobări de  Bugete de Venituri și Cheltuieli. De fiecare dată când se discută probleme economice sau de contabilitate cel care răspunde întrebărilor consilierilor este administratorul public, ing.Beko Tamas.

La UATM Carei semnăturile pentru Serviciul de Contabilitate, Șef Contabil  și director Economic sunt identice adică sunt cele ale lui Gindele Emese, director economic și soția consilierului județean UDMR Gindele Emeric, director la Liceul Tehnologic ,,Simion Bărnuțiu,,  Carei.

Concursul pentru postul de Director Economic la care a promovat a avut loc abia în 2018….

http://www.buletindecarei.ro/2018/06/un-singur-candidat-un-singur-castigator-pentru-postul-de-director-economic-la-primaria-carei.html

Nimeni nu a auzit vreodată vocea directorului economic Gindele  Emese în cadrul vreunei ședințe de Consiliu Local.

În cadrul ședinței de CL din  12 aprilie 2019 doar inginerul Beko Tamas, administrator public,  a susținut Bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2019, doar el a oferit explicații atunci când nici primarul nu a înțeles despre ce se discută sau când a fost vorba despre cheltuielile de capital.

Dacă administratorul public Beko Tamas face față cu succes atribuțiilor unui director economic atunci de ce mai cheltuim banul public pentru un salariu de director? Doar ca să avem semnătura de Director Economic?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu