Păcăliciul Careiului e în suferință și scoate din nou trâmbița spartă

• publicat la: 5 April 2019
Păcăliciul Careiului e în suferință și scoate din nou trâmbița spartă

Păcăliciul Careiului e în suferință. Nu pentru că drumurile orașului sunt praf și pulbere sau pentru că  banii  încasați de la comercianții din piață pentru apă consumată nu au ajuns la Apaserv Satu Mare din mai 2016.   Ci pentru că nu mai are știri senzaționale cu care să păcălească cititorii.  A ieșit acum două ore cu o încercare de ,,opinie civilizată,, …Un nou fiasco. Psihoza  generată de informațiile false  postate pe blogul opinie de Carei nu și-a atins scopul. S-au dezumflat știrile cu falsa polițistă, cu violarea proprietății din Castelul aflat în domeniul public, cu Troița românească din Satu Mare, cu datoriile ce datează din mai 2016 la piața de alimente, cu ștergerea articolelor de pe Facebook care ridică semne de întrebare în ce privește implicarea sa, etc…. Băietul cu trâmbița lui spartă iese iar la rampă în speranța atragerii de audiență. Îi trebuie luni bune pentru a reacționa la texte scrise în limba română.

Nici cu scrierea în limba română nu stă mai bine. A uitat cum se scrie  în limba română litera  ,,s,,  de când îl servește pe președintele UDMR Carei. Așa că scrie …ca mai jos. Adică cuvânt românesc cu scriere în limba maghiară!

Și dacă tot ești amator de știri false păcălind cititorii adică neacordându-le respectul cuvenit, pune mâna și corectează știrea despre Troița românească din Satu Mare dată jos de angajații Primăriei Satu Mare așa cum s-a scris în Buletin de Carei!

Păcăliciul Careiului nu numai că servește știri false dar are și o imaginație obsesivă la adresa familiei Ciută care nu depinde de banul public. Se pare că frustrarea e prea mare pentru a mai putea fi mascată cu vreo nouă minciună. În timp ce familia Ciută este angajator, realizează  produse industriale incluse în cataloage internaționale, susține activități culturale și  persoane aflate în nevoi, băietul cu trâmbița stă la mâna politicienilor pentru un loc de muncă.

Ascunderea  neplății sumelor încasate de la comercianții din piața de alimente de administrația pieței cu senzaționala știre cu polițista falsă a fost un nou fiasco pentru finul unui primar plinde datorii și cu mai multe firme falimentate la activ.

Pe când o știre trâmbițată despre potlogăriile nănașului primar de la Primăria Carei  mai nou un srl  de familie?

Deranjează doar consilierul Ciută, opoziția după cum îl numește Kovacs primarul plin de datorii care are alergie la catarg cu drapel românesc și la plăci oficiale pe primăria Carei.

Nerealizat pe plan profesional,  știristul păcălici  a importat la Carei bălăcărelile  lui cu senatorul Valer Marian fostul său angajator. Nici șeful său de la Gazeta de Nord Vest nu a scăpat de comportamentul său și s-a trezit cu denunțuri pe la DNA. De presă în adevăratul sens al cuvântului nici pomeneală. Noroc cu comunicatele și informările trimise de conducerile școlilor. Și cu primarul dependent de postul din Primărie care îi permite ca în timpul orelor de program să se joace pe blogul său.

De cât timp are nevoie un consilier personal al unui primar de municipiu ca să rețină care sunt cerințele din Fișa Postului său?

 

 

 

Lasati un comentariu