Sakura Carei are sportivi în Lotul Național. Rezultate la SKDUN

• publicat la: 16 aprilie 2019
Sakura Carei are sportivi în Lotul Național. Rezultate la SKDUN

In 12-14 aprilie s-a organizat in Bar, Muntenegru,  Campionatul European SKDUN si Cupa Europeana SKDUN Kohai. Au fost prezenti 790 de sportivi din 21 de țări.

Printre sportivii Lotului National al României de Karate SKDUN s-au aflat și  sportivii Medvei Edvin si Knecht Patrik de la A.C.S.Sakura Carei iar in cadrul Lotului Largit, printre sportivii sub nivel de centura maro au fost selectati Keseru Mercedes si Tyukodi Cristina de la Sakura Carei.

Vineri s-a desfasurat Cupa Europeana Kohai,unde Tyukodi Cristina a obtinut locul 4 la kata minicadete 9-7 kyu.

Keseru Mercedes la kata fete 10-116-5 kyu ani s-a calificat in primii 8,si a obtinut locul 5.  Mercedes a concurat si la proba sanbon kumite10-11 ani,6-4 kyu +38 kg,unde s-a calificat pe locul 4.

Sambata au luptat Medvei Edvin la  categoria kumite juniori -68 kg si Knecht Patrik la kumite cadeti +70 kg.  Din pacate niciunul dintre baieti nu a reusit sa obtina un loc pe podiu.

Duminica au luptat echipele tarilor participante. Knecht Patrik cu echipa de cadeti masculin a obtinut locul 3  iar cu echipa de cadeti mixt au castigat locul 2 devenind  astfel Vicecampioni Europeni.

Multumim pentru sustinere ContiTech Fluid Automotive Romania S.R.L.Carei. Multumim pentru sustinere parintilor sportivilor participanti!

Antrenorii Daraban Gheorghe si Engber Ingrid ii felicita pe toti sportivi participanti iar munca la antrenamentele zilnice continua neintrerupt pentru ca in acest sezon competitional ne mai asteapta cateva concursuri.

Lasati un comentariu