A.C.S. Sakura Carei la stagiu de pregătire cu Lotul Național de Karate SKDUN

• publicat la: 23 iulie 2020
A.C.S. Sakura Carei la stagiu de pregătire cu Lotul Național de Karate SKDUN

Sportivii de la A. C. S. Sakura Carei nu iau pauză nici vara. Pe langa antrenamentele zilnice efectuate la  Carei in aer liber, cu respectarea distantarii, 3 sportivi, Knecht Patrik, membru al Lotului National de Karate SKDUN, departament al Federatiei Române de Arte Martiale, si Keserű Mercedes, Tyukodi Cristina membrii al Lotului lărgit al acestui departament, au luat parte la Stagiul de pregătire al Lotului Național de Karate SKDUN.

Stagiul de pregatire a fost un bun prilej pentru antrenorii clubului Sakura Carei, Dărăban Gheorghe si Engber Ingrid să acumuleze cunoștințe noi de la coordonatorul stagiului, antrenorul emerit, Shihan Aurel Pătru, presedintele Federatiei Mondiale SKDUN, vicepresedintele FRAM si sa faca schimb de experienta cu colegii din toata tara.  Stagiul de pregătire a decurs cu respectarea tuturor regulilor, cu asistenta medicală calificată, cu termometrizarea zilnica de 2 ori a tuturor participantilor, si cu monitorizarea permanenta a starii de sănătate a tuturor participantilor  la acest  stagiu.

Sportiva Keseru Mercedes a dat examen de grad pe care l-a trecut cu  brio, pentru nivelul de 3 kyu, centura maro în fața comisiei formată din Shihan Aurel Patru si Sensei Lipianu Bogdan, membru în comisia tehnică a Federatiei Mondiale SKDUN.
.

Lasati un comentariu