Datornicul Kovacs, demnitar al statului român, nu dorește respectarea legii! Consilierul său denigrează alesul local care cere respectarea legii

• publicat la: 14 mai 2019
Datornicul Kovacs, demnitar al statului român, nu dorește respectarea legii! Consilierul său denigrează alesul local care cere respectarea legii

Disperare mare în conducerea Primăriei Carei. Pe adresa Primăriei Carei a sosit o adresă de la Instituția Prefectului prin care sunt obligați să răspundă în MOD LEGAL.  Total neobișnuit pentru grofii care nu au fost deloc deranjați până acum de brațul legii. Pentru ei Primăria Carei este moșia lor și își permit să se comporte ca vătafii pe moșie…De fapt, li s-a permis.

Datornicul  dovedit al municipiului Carei, primarul Kovacs, a dat azi în bâlbăială când a realizat că trebuie să ofere, conform legii, un răspuns la solicitarea Instituției Prefectului. Kovacs, falimentator a 5 societăți, dă indicații cu obrăznicie unui consilier care deține aceeași unitate de producție pe peste 28 de ani. Inconștiență? Tupeu? Se pare că ambele.

Pentru spectacolul mediatic plătit din banii careienilor s-a folosit de finul și consilierul său personal, un nerealizat pe plan profesional , angajat la Primăria Carei fără concurs, direct la cabinetul său, cu experință vastă în linșaj mediatic.

Incapabil nu numai de a înțelege sensul discuțiilor de la ședințe dar și de a posta documente oficiale despre execuțiile bugetare sau despre bugetul de venituri și cheltuieli atât de la Primărie cât și de la spitalul municipal, consilierul primarului denigrează consilierul municipal ales care deranjează liniștea nănașului său.

Așa se procedează la Primăria Carei care a dat jos plăcile oficiale cu însemnele naționale. Doar prin linșaj mediatic  știe primarul Kovacs să acapareze atenția publicului avid de senzații tari. Primarul calcă legea în picioare  iar consilierul său personal  denigrează alesul local care cere respectarea legii!

Consilierul Ilie Ciută a depus o plângere prealabilă pentru revocarea HCL45 din 19 martie 2019 prin care Asociația de creștere a cailor de rasă Equus, cu sediul în Parcul Dendrologic, este scutită de la plata impozitelor în baza unui proiect inițiat de primarul Kovacs, membru fondator la această asociație. Proiectul a fost votat și de viceprimarul Keizer Ludovic, tot membru fondator dar și de consiliera Venig Gabriela, soția membrului fondator Venig Zoltan.

Nici primarul și nici viceprimarul Keizer nu au trecută calitatea de membri la Asociația Equus în Declarația lor de Interese conform legii. Deci Declarațiile de Interese postate pe pagina Primăriei Carei și semnate de cei doi sunt FALSE.

În adresa Instituției Prefectului Satu Mare se solicită confirmarea identității viceprimarului ca fiind cel care este membru fondator al asociației în cauză.

Întrebarea adresată de consilierul Ilie Ciută, identică cu cea din adresa Prefecturii,  a ridicat tensiunea celor vizați care nu au mai reușit să păstreze aparențele și și-au dat arama pe față. Consilierul Ciută a fost agresat verbal de primarul datornic dar tupeist în stilul caracteristic adică jignitor și fără niciun argument.

 

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu