Ceasul administratorului paginii Primăriei Carei s-a oprit într-o zi de 19 iunie 2020

• publicat la: 31 iulie 2020
Ceasul administratorului paginii Primăriei Carei s-a oprit într-o zi de 19 iunie 2020

În timp ce noi ne străduim să ne plătim la timp taxele și impozitele locale către bugetul local, cei care beneficiază de salarii plătite de la buget dorm în post. Pe bani publici.

Deși legea spune că Procesele Verbale ale ședințelor de Consiliu Local se fac publice în cel mult 3 zile de la data desfășurării lor, Primăria Carei nu se grăbește să respecte legea. Ca de obicei. Informaticianul Primăriei este ocupat să dea interviuri la consilierul primarului evazionist.

Salariile plătite din banii careienilor pentru administratorii www.municipiulcarei.ro  nu vin cu întârziere de luni de zile!

Pentru ce mai plătim salariile administratorilor informaticieni?

A fost nevoie de intervenția Buletin de Carei și pentru a fi postate Declarațiile de Avere și Interese ale funcționarilor din Primăria Carei așa cum cere legea în România.

Postați Declarațiile de Avere și Interese din anul 2008 încoace așa cum procedează toate Primările și Consiliile Județene sau aveți ceva de ascuns?

https://www.buletindecarei.ro/2015/06/buletin-de-carei-devine-garantul-repectarii-legii-in-primaria-carei-in-premiera-apar-declaratiile-de-avere-ale-aparatului-de-specialitate-al-primarului.html

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu