Închisoare cu executare pentru Liviu Dragnea

• publicat la: 27 mai 2019
Închisoare cu executare pentru Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive. Aviz  amatorilor din Carei. Sentința este definitivă.

Completul format din  5 judecători a menținut astfel sentința dată în primă instanță.

Apelul lui Liviu Dragnea a fost admis doar pe latura civilă, scăzând suma pe care o are de plătit drept prejudiciu.

Liviu Dragnea a declarat, duminică seară, că nu se teme de decizia definitivă pe care instanţa supremă ar putea-o pronunţa luni în cazul său, precizând că judecătorii sunt supuşi unor presiuni inimaginabile. „Eu nu mă tem de nimic. Dacă mă temeam, eram ghiocel. Nu e vorba de teamă, dar completul de judecată dacă va rezista presiunilor inimaginabile vor da achitare, pentru că sunt complet nevinovat, dacă nu vor rezista vor da condamnare”, a declarat, duminică seară, liderul PSD, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă are „bagajele făcute”, cu referire la decizia aşteptată luni de la instanţa supremă, el precizând „nu am niciun bagaj făcut”.

În iunie 2019, preşedintele PSD a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în acest dosar, pentru instigare la abuz în serviciu, fiind achitat pentru infracţiunea de fals intelectual.

Dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman (DGASPC) Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare, a fost amânat pe parcursul a mai multe termene de judecată, în urma controverselor referitoare la constituirea completurilor de cinci judecători.

Favoritul unor lideri de formațiuni politice din Carei a ajuns să dea socoteală pentru faptele sale iar noi, muritorii de rând, așteptăm ca fiecare dintre cei care încalcă legile să ajungă acolo unde le este locul. De ce ar fi cineva mai presus de lege? Angajări fictive au fost și poate mai sunt și la Carei dar aici administrația este UDMR și încă nu s-a dat liber la aplicarea legii când vine vorba de membri ai UDMR. Nu am uitat de cazul Gabriel Oprea și cercetarea sa pentru că și-a cumpărat Audi A8 din banii de operațiuni secrete ale DGIPI dar la Carei  pentru cumpărarea de către primar a unui autoturism Renault Fluence din banii unei fundații nimeni nu a intervenit.

http://www.buletindecarei.ro/2016/02/gabriel-oprea-si-a-cumparat-audi-a8-din-banii-de-operatiuni-secrete-ale-dgipi-primarul-kovacs-si-a-luat-renault-din-banii-fundatiei-de-turism-local.html

Buletin de Carei

comentarii

de ion la 27 mai 2019 - 19:53

sa fie pace in lume,
sa fie pace in lume,
sa fie pace, pace, pace pe pamant!
(ADRIAN PAUNESCU)

Lasati un comentariu