Mandate de executare puse în aplicare de poliţişti

• publicat la: 30 septembrie 2016
Mandate de executare puse în aplicare de poliţişti

Doi bărbați, unul din Satu Mare și unul din Carei, pe numele cărora existau emise mandate de executare a pedepsei închisorii, au fost identificați de polițiști în cursul zilei de 29.09.a.c.

 Astfel, în Satu Mare, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, au depistat si încarcerat în Penitenciarul Satu Mare un tânăr de 16 ani care deținea mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Satu Mare, fiind condamnat la 3 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tentativa la omor. Condamnatul va executa pedeapsa la Centrul de Reeducare Buziaș.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Carei au identificat  un bărbat de 32 de ani din  Carei, pe numele căruia s-a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de către Judecătoria Carei, acesta fiind condamnat la pedeapsa de un 1 an închisoare, cu executare în regim privativ de libertate, pentru săvârşirea de infracţiuni asimilate contrabandei, constând în faptul că în cursul anului 2014 a fost depistat de mai multe ori comercializând ilegal ţigări de provenienţă Ucraina pe raza municipiului Carei. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Satu Mare.

Lasati un comentariu