Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” al judeţului Satu Mare recrutează candidaţi pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ

• publicat la: 18 mai 2019
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” al judeţului Satu Mare recrutează candidaţi pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” al judeţului Satu Mare recrutează candidaţi pentru concursurile de admitere – sesiunea 2019 şi ianuarie 2020, la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne (M.A.I.), pentru arma „Pompieri” şi la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale care şcolarizează personal pentru nevoile M.A.I..

Ca  element de noutate, pentru toate locurile scoase la concurs se pot înscrie și FEMEI la arma POMPIERI.

La Facultatea de Pompieri sunt disponibile 50 de locuri, cererile-tip înscriere se depun până la data de 24.05.2019, iar examenul de admitere se organizează în perioada: 22.07.2019 – 13.08.2019. La Școala de Subofițeri de Pompieri sunt disponibile 300 de locuri, cererile-tip înscriere se depun până la data de 15.11.2019, iar examenul de admitere se organizează în perioada: 10.01.2020 – 23.01.2020.

Cererile de înscriere la concursurile de admitere se depun la Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă „Someș”al judeţului Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Fabricii, nr. 35, judeţul Satu Mare, luni – vineri, între orele 08.00 – 16.00.

Informaţii suplimentare privind calendarul activităţilor de recrutare: www.isusatumare.ro – organizare – cariera sau pot fi obținute la sediul inspectoratului, de la personalul desemnat din cadrul Serviciului Resurse Umane.

Informaţii despre graficul admiterii, datele de prezentare, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia vor putea fi accesate la următoarele adrese de web: www.academiadepolitie.ro; www.scoaladepompieri.ro; www.armyacademy.ro; www.mta.ro; www.igsu.ro.

Lasati un comentariu