Achizițiile Publice ținute la secret de Primăria Carei. Niciun parlamentar nu ia atitudine

• publicat la: 12 iunie 2019
Achizițiile Publice ținute la secret de Primăria Carei. Niciun parlamentar nu ia atitudine

Ascunderea modului de cheltuire a banului public  de administrațiile locale nu deranjează niciun parlamentar. UATM Carei adică Primăria Carei ține la secret  Achizițiile Publice de după data de 3 aprilie 2018. Nici Achizițiile Publice din ceilalți ani nu sunt integral afișate. Niciun parlamentar sătmărean nu ia atitudine față de ascunderea modului în care conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei cheltuie banul public. Alianțele politice sunt mai presus de interesul cetățeanului?

Pe www.municipiulcarei.ro, la secțiunea Acizitii Publice, Primăria nu mai publică, conform legii, achizițiile publice efectuate după 3 aprilie 2018. Oare ce are de ascuns de ochii careienilor Primăria Carei ? Că doar vorbim despre bani publici …

https://www.municipiulcarei.ro/achiziii-publice/

Puțin probabil ca Achizițiile Publice să fie sistate de către Primăria Carei din aprilie 2018. Ce se aude de Studiul de Fezabilitate din 06.02.2018   pentru locuinţele sociale din zona Bârsan-Dr.Marinescu care ne-a costat 60 de mii de lei?

Nu mai ascundeți Achizițiile Publice de ochii careienilor care contribuie la bugetul local!

E discriminare ca ele să fie cunoscute doar de persoana care nu plătește taxe și impozite locale din 2008 …mai ales că este ales ca prim gospodar.

Primarul a decis că are mai mare nevoie de consilieri personali activi în presa română și maghiară decât de specialiști. A considerat că imaginea sa personală are nevoie de cosmetizare pe bani publici și  refuză să facă public modul de cheltuire al banilor careienilor.

Primăria Carei este recunoscută pentru refuzul de a oferi  informații de interes local atât consilierilor aleși cât și contribuabililor, mulți careieni afirmând că au cereri cu numere de la Registratura Primăriei la care nu au primit răspuns de mai bine de 1 an de zile.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu