Banii la vedere! Cum se ascund cheltuielile și câștigurile din bani publici la Primăria Carei

• publicat la: 9 aprilie 2021
Banii la vedere! Cum se ascund cheltuielile și câștigurile din bani publici la Primăria Carei

Grofii închipuiți de la Primăria Carei ascund de ochii plătitorilor de taxe și impozite nu doar CV-urile lor ci și achizițiile publice și câștigurile dobândite de unii angajați. Prefectura, Guvernul și alte autorități nu au nimic împotrivă. 

Organizația guvernamentală care este Primăria Carei nu se supune legilor din România și totul cu acordul tacit al autorităților care ar avea obligația să impună legalul. Am folosit o imagine a clădirii Primăriei din perioada când mai existau plăcile oficiale, acum înlocuite cu unele negre ca și intențiile conducerii.

Gestionarea banului public de către Primăria Carei nu este transparentă! Conducerea Primăriei Carei  pozează în grofi pe domeniul privat.

Achizițiile  Publice din primul an de pandemie sunt ținute la mare secret de administrația Kovacs-Keizer. La cele din 2019 și 2018 nu apare menționat furnizorul de servicii sau produse așa cum prevede legea.

https://www.municipiulcarei.ro/achiziii-publice/

Luați exemplu de la M.A.I.!

Publicați Declarațiile de Avere ale tuturor angajaților. Știm că la Primăria Carei e pe sinecuri politice, pe grade de rudenie  și de prieteni sau vecini. Consilierii primarului  se tem să își facă publice veniturile din banul careianului. Oare de ce? Câștigă prea mult sau prea puțin? Până la urmă e vorba de banii noștri din taxe și impozite și vrem să știm pe ce se cheltuie! Nici noul angajat venit din Căpleni nu are postată Declarația de Avere și nici angajații de la Compartimentul de comunicare și informare care nu au semnat încă nicio informare publică de la angajare și până acum.

Mai avem și doi demnitari la Primăria Carei, membrii UDMR Carei, primarul Kovacs și viceprimarul Keizer care refuză să își facă publice CV-urile din 2008 încoace.

Potrivit Declarațiilor de Avere, primarul este cel mai sărac din Primăria Carei, neavând nicio proprietate, niciun bun și niciun alt venit înafară de cel aferent unui primar dar în schimb viceprimarul este cel mai bogat consilier cu 6 terenuri deținute, 3 clădiri, un autoturism, numeroase active financiare dintre care doar cele din 2020 depășesc 420 mii lei.

Niciunul dintre ei nu vrea să își publice CV-ul așa cum prevede legea. Niciunul nu vrea să știm unde au lucrat înainte de a ajunge în postura de beneficiari de bani publici sau ce  studii au, ce anume i-a recomandat pentru posturile plătite cu peste 100 de mii de lei anual din banul public.

Vor doar banii noștri și să instaureze dictatura. Evident că niciun parlamentar sătmărean sau politician nu va aborda astfel de subiecte care să readucă legalul la Primăria Carei dar strică actualele sau viitoarele înțelegeri cu UDMR.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2021/03/somatie-de-plata-pentru-consilierul-primarului-din-carei.html

https://www.buletindecarei.ro/2021/03/achizitii-publice-tinute-la-secret-la-primaria-carei-cu-conducere-exclusiv-udmr.html