Sakura Carei la Avas Kupa. Program antrenamente

• publicat la: 21 octombrie 2019
Sakura Carei la Avas Kupa. Program antrenamente

Sportivii de la A.C.S.Sakura Carei au un program încărcat în această perioadă a anului. După ce weekendul trecut au participat la Campionatul si Cupa Mondiala SKDUN, în acest weekend au călătorit la Miskolc, Ungaria pentru a participa la Avas Kupa-13.memorial Csordas Jozsef, concurs de karate international.

La acest concurs au participat peste 320 de sportivi din 4 țări.

Rezultatele sportivilor careieni sunt următoarele:

 Chis Claudia loc 2 kata 8-9 ani 10-7 kyu
Cosma Darius loc 2 kata 8-9 ani 10-8 kyu
Hevele Botond loc 4 kata 10-11 ani 10-7 kyu
Keserű Mercedes loc 3 kata 12-13 ani 6-1 kyu
Chis Claudia loc 3 kumite 10-8 kyu(incepatori)
Keserű Mercedes loc 3 kumite 10-11 ani +38 kg 6-1 kyu(avansati)
În luna noiembrie din acest an, sportivii vor participa la  Campionatul National karate SKDUN pe Echipe și tot în luna noiembrie va avea loc examenul de centura unde sportivii propusi de catre antrenorii clubului au sansa de a demonstra ca sunt pregatiti pentru a obtine un grad mai avansat decat cel detinut .
Suntem mândri de toti sportivii nostri de la Sakura Carei: de cei avansati, lotul de competitori care participa la 5 antrenamente saptamanal dar tot asa de mandri suntem de numarul mare de incepetori care cu bucurie si vigoare  se antreneaza de 2 ori pe saptamana la antrenamentele dedicate începătorilor.

De la vârsta de 4 ani oricine se poate inscrie la antrenamentele noastre de karate.  Inscrierile se pot face marti si joi de la ora 18 la Sala de sport a Liceului Teoretic Carei(fosta sală a Scolii generale nr 3),informatii prin telefon sau messenger de la antrenorii Engber Ingrid si Daraban Gheorghe.

Lasati un comentariu