Deschidere JYSK Carei

• publicat la: 11 noiembrie 2019
Deschidere JYSK Carei

Pe data de  14 noiembrie, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK, inaugurează cel de-al 80-lea magazin din țară în Carei.

JYSK Carei are o suprafață totală de 1200 mp și se află pe Strada 25 Octombrie nr. 67, colț cu strada Viilor.

“Joi, 14 noiembrie, este o zi importantă pentru noi: este prima zi a campaniei de Black Friday, care se va desfășura în magazinele din toată țara, și totodată ziua în care ajungem la frumoasa cifră de 80 de magazine în România. Pentru inaugurarea magazinului JYSK din Carei am pregătit oferte speciale de deschidere, cu prețuri foarte bune la peste 1000 de produse. Pe lângă acestea, cei care ne vizitează magazinul în săptămâna deschiderii, între 14 și 20 noiembrie, vor putea profita și de reducerile speciale de Black Friday. Îi așteptăm pe locuitorii din Carei la deschidere, să ne cunoască sortimentul de produse și să aleagă pe cele potrivite pentru casele lor”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

JYSK Carei își deschide porțile pe 14 noiembrie, de la ora 08.00, cu un eveniment special la care clienții sunt așteptați cu o mulțime de surprize, muzică, oferte de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. După ziua deschiderii, magazinul va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

“Suntem bucuroși că JYSK ajunge în orașul nostru. Întreaga echipă a magazinului JYSK Carei așteaptă cu entuziasm deschiderea magazinului. Clienții vor găsi la noi în magazin produse variate pentru casele lor, de la mobilier scandinav, până la decorațiuni pentru casă și produse pentru dormitor, cele din urmă fiind și specialitatea magazinelor JYSK”, a declarat Gina Ramona Dohan, Director de magazin JYSK România.

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Carei. Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe magazinul online www.JYSK.ro.

Lasati un comentariu