Invitație la Balul Oamenilor de Afaceri. Topul firmelor

• publicat la: 7 noiembrie 2019
Invitație la Balul Oamenilor de Afaceri. Topul firmelor

Topul firmelor – ediţia XXVI  şi totodată la “Balul Oamenilor de Afaceri”  va avea loc  vineri, 15 Noiembrie 2019, începând de la ora 19.00, la sala de evenimente Monte Carlo  din cadrul complexului Esedra, Satu Mare, str. Gorunului nr.6.

Prin promovarea societǎţilor comerciale performante, inclusiv sub forma  catalogului Topului Firmelor, Camera de Comerţ doreşte sǎ contribuie la crearea şi consolidarea unei imagini favorabile a economiei sǎtmǎrene, la promovarea potenţialului real al judeţului şi totodatǎ la crearea unui mod de a facilita contacte de afaceri între firmele sǎtmǎrene care sunt clasate în TOP şi potenţiali parteneri de afaceri din ţarǎ şi strǎinǎtate. In cadru festiv, firmele participante primesc recunoaşterea întregii comunități pentru rezultatele obținute, locurile de muncă susținute, pentru eficienta, talent si initiativa,  pentru contribuția la dezvoltarea durabilă a județului Satu Mare şi prin aceasta la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor săi.

Pentru informaţii suplimentare si confirmarea de participare se poate contacta  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Satu Mare, Str. Decebal 4,   la telefoanele 0261-710790 şi 0361-401688 sau pe email cameradecomert.satumare@yahoo.com, până la data de 14.11.2018- orele 12. 

Lasati un comentariu