Conducerea Prefecturii în dialog cu presa

• publicat la: 22 ianuarie 2020
Conducerea Prefecturii în dialog cu presa

Prefectul Radu Bud, subprefectul Altfatter Tamas  și directorul de Cancelarie Adrian Cozma au organizat azi prima întâlnire cu mass-media județeană pentru a prezenta noua echipă și principalele obiective propuse în acest mandat.

Unul dintre acestea îl reprezintă finalizarea investițiilor la Varianta de Ocolire Satu Mare care se presupune că va atrage investitori dar și  finalizarea până în toamna acestui an a viitorului sediu al Prefecturii Satu Mare.

S-a discutat despre  o eficientizare a serviciilor publice printr-o comunicare mai bună atât cu cetățenii cât și interinstituțională și transparentizarea activității serviciilor publice. Ni s-a comunicat că se află în dezbatere  la CCR Codul Administrativ impus prin Ordonanță de Urgență de Guvernul Dăncilă. Decizia se va da pe data de 12 februarie 2020. Ulterior se poate discuta despre aprobarea celui de-al doilea post de subprefect la care speră ALDE.

Despre existența plăcilor negre de pe Primăria Carei, fără însemnele statului, atât prefectul cât și subprefectul au părut surprinși dar au afirmat că se vor interesa. Deși ele se află acolo de ani buni. Poate că cei din conducerea Prefecturii și a Guvernului se eschivează a spune că legea la Carei nu este comună cu cea din România deci nici însemnele statului național român?

Două municipii din județul Satu Mare, două primării, legi diferite în ce privește existența însemnelor statului  român pe plăcile oficiale.

Primăria Satu Mare….

Primăria Carei tot din România, județul Satu Mare….

A mai fost adusă în discuție și problema exproprierilor pentru terenurile pe care se va construi varianta de ocolire din Satu Mare. Poza de grup  a încheiat prima întâlnire a noii conduceri a Instituției Prefectului cu presa județeană.

Lasati un comentariu