Evaziunea și datoriile la buget ridicate la rang de cinste la Carei

• publicat la: 16 februarie 2020
Evaziunea și datoriile la buget ridicate la rang de cinste la Carei

A început campania pentru alegerile locale. Neoficial, evident. Buletin de Carei și familia Ciută  sunt în centrul atenției votanților primarului evazionist și datornic Kovacs. Nu pentru activitatea de producție continuă din 1991 încoace și care asigură locuri de muncă și venituri la bugetul local, nu pentru activitățile culturale susținute financiar, nu pentru reabilitarea monumentelor românești sau a mormintelor eroilor români. Ci pentru  informațiile reale și pentru implicarea în viața cetății. Scriem de ani de zile despre faptul că primarul este EVAZIONIST și plin de DATORII la bugetul de stat fără ca să primim spre publicare o dezmințire.

Kovacs Eugen  recunoaște tacit că este evazionist și datornic la buget.

Deci în municipiul Carei sunt denigrați și hărțuiți angajatorii onești, cei fără datorii, cei care susțin concret comunitatea iar evazioniștii și datornicii sunt ridicați la rang de gospodari. Cei mai vocali agresori verbali sunt  tot evazioniștii sau cei fără contribuții pentru comunitate.

La cele de mai sus se mai adaugă alte datorii, acumulate în anii următori. Sunt trei dintre  societățile de producție mobilier ale primarului, momentan dispărute pe motiv de…faliment. Kovacs Eugen are reținere de 30% pe venitul lunar până la stingerea datoriilor către buget.

Susținătorii primarului  își permit să ne spună să plecăm din oraș sau să ne hărțuiască doar pentru că  informăm cu subiect și predicat despre cruda realitate.

Caz unic în România! Evaziunea și datoriile la buget  sunt ridicate la rang de cinste! Corupția este criticată și înfierată doar în cazul localităților din sudul țării. 

Sub administrația Kovacs-Keizer-Beko Careiul s-a  transformat  într-un adevărat câmp de luptă dar  și  o piață de desfacere pentru toți traficanții, activități ce  ce nu mai pot fi controlate.

Până și elevii de gimnaziu știu de unde se pot cumpăra țigări netimbrate sau etnobotanice de toate soiurile! Și toate acestea în timp ce  polițiștii  ,,se bagă,, cu spinarea sub scaunele de fier ridicate de către ,,colorații,,  de lângă piață.

Nu este exclus ca până la alegeri să avem parte și de incidente violente din moment ce s-a dat liber la amenințări cu moartea. Primarul Kovacs a afirmat în cadrul unei ședințe publice a Consiliului Local că solicitarea amplasării unui catarg cu drapel românesc  este  o provocare  și a recomandat…,,,nu provocați maghiarii,,.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu