Ședință de îndată la Consiliul Local Carei. Respectați exprimările din Legea administrației locale

• publicat la: 6 februarie 2020
Ședință de îndată la Consiliul Local Carei. Respectați exprimările din Legea administrației locale

Primăria Carei schingiuiește din nou limba română atunci când oferă informații despre ședința de îndată convocată de  primarul evazionist  în cursul zilei de 7 februarie 2020  de la ora 11,00.

http://www.buletindecarei.ro/2019/12/primaria-carei-nu-stie-care-e-diferenta-dintre-o-sedinta-extraordinara-si-una-de-indata-asa-ca-le-face-una.html

Plătim atâția scriitori de curte din bani publici la Primăria Carei doar pentru a ridica osanale tătucului evazionist? Chiar nu avem niciun jurist în Primărie care să le atragă atenția?

Potrivit Legii nr. 215/2001 a administrației publice locale, Consiliul Local se poate întruni în ședință ordinară, în ședință extraordinară și în ședință de îndată.

Inițiativa convocării Consiliului Local în ședință o poate avea exclusiv primarul, în cazul ședinței ordinare, primarul, prefectul și cel puțin o treime din numărul membrilor consiliului, în cazul ședinței extraordinare, iar în cazul ședintei de îndată, primarul și prefectul.

Nu este pentru prima dată când Primăria Carei se face de minune cu invenții de expresii noi în limba română și în anumite legi dar am crezut că după puhoiul de angajări de personal ,,specializat,,  se va reveni la normal. Nu a fost să fie așa că suntem nevoiți să atragem atenția administrației Kovacs-Keizer-Beko.

Ordinea de Zi propusă pentru ședința de îndată din ziua de 7 februarie 2020

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu