Primăria Carei nu știe care e diferența dintre o ședință extraordinară și una de îndată așa că…,,le face una,,

• publicat la: 3 decembrie 2019
Primăria Carei nu știe care e diferența dintre o ședință extraordinară și una de îndată așa că…,,le face una,,

Priviți ce struțocămilă de ședință se convoacă la Primăria Carei. Cică  ședință extraordinară cu caracter de îndată…. Gogoșica poate fi înghițită doar ce cei care nu cunosc Legea 215, Legea administrației locale care stipulează foarte clar că există 3 tipuri de ședințe al Consiliului Local adică ordinară, extraordinară și de îndată.

Primarul UAT Municipiul Carei  plătește degeaba din banul public  consilieri la cabinetul său sau juriști din moment ce aceștia  nu îl sfătuiesc  corect. De vină o fi nestăpânirea limbii române și de aici neînțelegerea unor articole de lege? Cert este că tocmai cei angajați de primar îi strică acestuia imaginea.

Potrivit Legii nr. 215/2001 a administrației publice locale, consiliul local se poate întruni în ședință ordinară, în ședință extraordinară și în ședință de îndată. Inițiativa convocării consiliului local în ședință o poate avea exclusiv primarul, în cazul ședinței ordinare, primarul, prefectul și cel puțin o treime din numărul membrilor consiliului, în cazul ședinței extraordinare, iar în cazul ședintei de îndată, primarul și prefectul.

Nu este pentru prima dată când Primăria Carei se face de minune cu invenții de expresii noi în limba română și în anumite legi dar am crezut că după puhoiul de angajări de personal ,,specializat,,  se va reveni la normal. Nu a fost să fie așa că suntem nevoiți să atragem atenția administrației Kovacs-Keizer-Beko.

La alte primării din România se poate înțelege Legea 215, a administrației locale.

.

.

Chiar  nu se poate întocmi corect un convocator de ședințe a Consiliului Local Carei?

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu