Unde ajunge masa lemnoasă din tăierile din Parcul Dendrologic?

• publicat la: 6 februarie 2020
Unde ajunge masa lemnoasă din tăierile din Parcul Dendrologic?

Angajați ai Primăriei Carei au degajat din Parcul Dendrologic bucăți de arbori rupți  ca urmare a vântului puternic din ultimele zile. Materialul lemnos a fost încărcat în remorcă și apoi debarcat în fața ruinelor clădirii din Parcul Dendrologic unde are biroul administratorul parcului.

După desființarea depozitului ilegal de lemne construit în parc pe locul actualului patinoar, lemnele se distribuie din fața clădirii ruină.

Tot acolo mai sunt depozitate și rămășițele din trunchiul arborelui Ulmus Glabra tăiat în ianuarie 2018 fără ca cineva să dea socoteală pentru executarea acestui arbore de o deosebită valoare.

Nu a fost făcută publică nici destinația masei lemnoase  rezultate în urma sutelor de tăieri de arbori din Parcul Dendrologic Carei din ultimii 10 ani.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2018/01/noi-taieri-de-arbori-in-jurul-castelului.html

https://www.buletindecarei.ro/2018/01/taierile-continua-la-carei-lucrari-incredintate-unei-firme-din-tasnad.html

https://www.buletindecarei.ro/2018/02/garda-de-mediu-satu-mare-sanctioneaza-taierea-neregulamentara-a-pinului-nigra-din-parcul-dendrologic-carei-dar-descopera-ca-arborele-distrus-era-bolnav.html

https://www.buletindecarei.ro/2018/03/unde-si-la-cine-ajung-arborii-taiati-din-parcul-dendrologic-si-istoric-carei.html

https://www.buletindecarei.ro/2018/03/abuzuri-si-ilegalitati-in-parcul-dendrologic-carei-buletin-de-carei-ofera-documente-oficiale-celor-interesati-forta-majora.html

https://www.buletindecarei.ro/2018/03/garda-forestiera-a-emis-act-de-forta-majora-pentru-parcul-dendrologic-carei.html

Lasati un comentariu