Propunere onestă pentru Primăria Carei

• publicat la: 20 martie 2020
Propunere onestă pentru Primăria Carei

Acum , mai mult ca oricând, Primăria Carei are nevoie de specialiști și de liniște pentru a pune în aplicare măsurile de protecție împotriva coronavirusului. Suntem la mai puțin de 10 km de graniță. Au intrat și mai intră în oraș persoane care vin din zonele grav afectate de acest virus păcătos.   Avem nevoie de o atentă monitorizare a acestor persoane.  De specialiști în organizarea și gestionare situației în care ne aflăm cu toții. Primăria Carei nu a convocat Comitetul local pentru situații de urgență și nici nu pare a beneficia de ajutorul unor specialiști.

În aceste condiții, rugăm respectuos conducerea Primăriei Carei să manifeste puțină compasiune și înțelegere pentru un angajat care nu face față cerințelor postului în care  a fost  numit ( adică adus fără concurs). Angajatul  în cauză s-a specializat în numărarea semnelor de punctuație de la  Buletin de Carei  și în alimentarea paginilor sale personale în timpul programului de la Primărie în timp ce fișa postului său prevede cu totul alte activități.  Agresivitatea cu care atacă mereu Buletin de Carei atunci când oferim informații oficiale, unele discutate chiar în timpul ședințelor de Consiliu Local de multe ori, ridică semne de întrebare privind capacitatea sa de înțelegere a celor discutate  de către aleșii locali, a cunoștințelor sale privind subiectele abordate.

În condițiile în care la ora actuală un primar de municipiu are mai mare nevoie ca oricând de un specialist la cabinetul său, e momentul să dea dovadă de clemență față de cel care nu a arătat nimic nici ca economist nici ca și consilier și să îl elibereze din funcția în care se chinuie zi de zi.  Cei peste  4 mii de lei oferiți lunar  vor fi cu siguranță apreciați  de un specialist cu acte în regulă. Pentru finul primarului, specializat  în numărarea semnelor de punctuație din limba română,  se poate oricând găsi o soluție de compromis pentru a rămâne la Primăria Carei. Astfel,  nu va avea de suferit nici imaginea unui primar  și nici  cea a consilierului său personal iar careienii vor putea să citească în liniște despre toate activitățile ce se derulează în administrația locală.

E păcat să chinuiți un om pe un post care îl depășeșete.

Unde mai pui că singur recunoaște… ,,Cel puţin eu nu am săvârşit fapta cu intenţie,, referitor la postările de materiale care nu erau dedicate publicării. ..Adică a postat în timpul programului materiale primite de UAT Municipiul Carei pentru informare internă și nu pentru publicare iar el afirmă că nu a fost cu intenție. Nu a fost capabil să raționeze că Primăria Carei e cea care poate oferi informații oficiale sau o altă instituție abilitată și nu o persoană fizică. În situații de criză e nevoie de personal care să  fie responsabil, să raționeze pe moment și corect, să ia deciziile cele mai potrivite  în cel mai scurt timp posibil  iar actualul consilier personal al primarului tocmai de așa ceva nu dă dovadă.

Aveți deci o minimă înțelegere pentru  posibilitățile  sale și oferiți omului un loc unde să poată număra liniștit semnele de punctuație și să se joace cu paginile sale pe care în imaginația sa le vede ,,companie de știri,,. Cu o cafea  și un loc de fumat asigurat  nu vom sărăci bugetul local.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu