Szasz copy-paste și falsul apel la decență

• publicat la: 10 martie 2020
Szasz copy-paste și falsul apel la decență

Am mulțumit deputatului Dohotaru atunci când s-a  implicat  în asigurarea de condiții decente de viață pentru persoanele defavorizate din Carei și nu m-a făcut nimeni …deputat. Am mulțumit academicianului Marius Porumb pentru contribuția constantă la susținerea culturii locale și nu am fost acuzată că aș fi academician.

http://www.buletindecarei.ro/2018/08/oameni-si-caini-la-acelasi-robinet-de-apa-la-carei.html

Am distribuit pe Facebook un material prin care  Mihai Tîrnoveanu mulțumea celor care au sprijinit  50 de elevi din Satu Mare să beneficieze de echipament sportiv cu însemne românești și s-a inflamat  conducerea verde a orașului Carei, conducere din care nu face parte niciun român.  Angajatul cu curățenia și scosul de buruiene de pe domeniul public din Carei a ieșit la interval folosind cuvinte ale căror sens  nu le pricepe de unul singur.

Părăsit de simțul realității, cu un uz al rațiunii tot mai erodat, Szasz apelează la imaginația altora pentru a mulțumi solicitările tot mai aberante ale șefului său. Memoria scurtă îl dă de gol. Mai ieri se dădea de ceasul morții ca să impresioneze și să ceară decență pentru ca acum să deverse propaganda mincinoasă asupra vocii care dezvăluie abuzurile și practica dictatorială aplicată de primăria fără niciun român în conducere.

Angajatul de la cabinetul primarului ajuns în Carei pe baza carnetului roșu al PCR bagă la greu  copy-paste din neomarxistul Dohotaru, cel criticat atunci când a atras atenția la Carei asupra situației locuințelor sociale. Desconsiderat  la vremea respectivă de evazioniștii Kovacs și Szasz, deputatul Dohotaru este folosit acum ca sursă de inspirație, declarațiile acestuia fiind preluate cu copy paste deși nu au la bază niciun argument în favoarea acuzelor proliferate.

Dohotaru a făcut presiuni public pentru anularea conferinței ținute de dr. Galina Răduleanu, intitulată „Amintiri din detenția comunistă”, de Ziua Foștilor Deținuți Politici. O atitudine mai mult decât mizerabilă, specifică unui simpatizant al socialiștilor….Grupare servită constant de Szasz ca angajat la fostul senator Valer Marian și apoi la Govor iar acum la simpatizantul lor, evazionistul Kovacs.

Nici Kovacs și nici Dohotaru nu au organizat vreo acțiune și nu au marcat măcar în scris despre  Ziua Deținutilor Politici Anticomuniști din România,  Ziua Sfinților, Martirilor si Eroilor care au luptat si pătimit pentru Țară si Neam și prin care  s-a păstrat Demnitatea Națională a poporului român în vremea celei mai cumplite prigoane antiromânești.

Nu am uitat de dragostea lui Kovacs pentru cei cu care a făcut alianță….

Deranjul cel mare este de fapt atenția acordată elevilor români de către asociații românești, susținerea elevilor cu echipamente sportive cu însemne românești.

Aici este marea problemă. În județul unde zburdă în voie doar guvernul maghiar cu tot felul de ajutoare și subvenții au apărut niște asociații românești din România care vor să încurajeze tinerii români în sentimentele lor  față de patrie.

Faptul că se fac cunoscute astfel de colaborări este de neiertat.

Dohotaru și legionarii sunt false  speculații.  Reînvierea spiritului patriotic românesc la granița de nord-vest este coșmarul  mercenarilor din presă. De aici pleacă totul.

Daniela Ciută

Lasati un comentariu