Bani publici pentru autori de deșeuri media din Primăria Carei

• publicat la: 28 aprilie 2020
Bani publici pentru autori de deșeuri media din Primăria Carei

Cititorii de limbă maghiară sunt din nou intoxicați cu dejecțiile  angajatului din Primăria Carei de la cabinetul primarului evazionist, preluate ca un ecou de la fratele lui flămând după preparate tradiționale românești. Păcăliciul și manipulatorul de limbă maghiară al Careiului se adapă din pușculița orașului.

Nu le-a picat bine celor din conducerea orașului, plătiți din banii noștri, că am continuat prezentarea de materiale informative despre cum se ascunde cheltuirea banului public și despre înlăturarea simbolurilor statului român de pe plăcile oficiale de pe clădirea Primăriei. Nici acum nu sunt postate pe site-ul oficial al Primăriei Carei achizițiile publice din acest an și nici destinatarii achizițiilor publice din aprilie 2018 încoace….

Dacă nu au nimic  de ascuns de ce se tem de sesizări? E drept că Primăria Carei a pierdut deja  un proces în contencios administrativ…..

Amenințările cu moartea precum și atacurile informatice din ultimele săptămâni la adresa Buletin de Carei sunt asezonate cu compunerile de grădiniță ale propagandiștilor oficinei de partid din Primărie. Mai fomist din fire, finul primarului cere  chiar  și rețeta de la sarmale, un preparat tradițional românesc.

Plătim din banii orașului doi consilieri personali pentru primarul evazionist  Kovacs care  sunt specialiști doar în presă de scandal, în linșaj mediatic la adresa Buletin de Carei și administratorului acestuia pe care nu îi pot combate cu niciun argument concret.

Piața agroalimentară are datorii cu carul așa cum a semnalat Buletin de Carei, cei 5 mii lei aprobați ca ajutor de urgență pentru familia Nemethi nu au ajuns la familie,  ,,saci de bani,,  se descarcă în curtea unei societăți de apartament pentru …studii de fezabilitate și consultanță, etc.

Pentru conformitate, pe lângă specializarea  în manipulare și scandaluri orchestrate împotriva celor care fac cunoscută realitatea careiană, aceștia sunt artiști în smulgerea buruienilor de pe domeniul public.

Cei doi consilieri ai primarului evazionist sunt opăriți nevoie mare că nu pot băga  pumnul în gură românilor din țară. Cetățenii români din țară care apreciază Buletin de Carei sunt supuși oprobiului public și desconsiderați.

,,Cine  nu e cu noi e împotriva noastră,, este sloganul conducerii Primăriei Carei.

Acesta este consilierul angajat de primarul evazionist Kovacs pentru serviciile de denigrare a celor care îi dezvăluie datoriile și ,,capacitățile,,  de gestionare a banului public.

După ce l-am învățat codul vestimentar pe consilierul din Căpleni, acesta a prins curaj și a candidat pentru un loc de consilier județean din partea UDMr dar…fără succes. Acum vrea să candideze pentru scaunul de primar din Căpleni arătând prin ceea ce face cum nu trebuie să procedeze un primar.

Am crezut că avem de-a face cu propagandiști mai răsăriți care au și ceva concret de postat înafară de scâncete referitoare la numărul de like uri și monitorizarea celor care  își permit să aprecieze Buletin de Carei.

Dacă nici cititorilor lor  nu le acordă respectul cuvenit și le oferă dejecții în loc de realitate… ce pretenții să mai avem noi care nu suntem abonați la banul public.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu