Glasul specialiștilor față de lucrările de refacere a drumurilor din Carei

• publicat la: 15 aprilie 2020
Glasul specialiștilor față de lucrările de refacere a drumurilor din Carei

,,E rușinos că primăria are la cine să apeleze și totuși străzile din Carei arată groaznic,, scrie  inginerul Marcel Mureșan din Carei.

Nu știți cine este  inginerul Mureșan din Carei? Nu ați auzit de societatea Calorset SRL Carei care produce utilaje pentru reparația drumurilor cu tehnologii avansate?

https://www.reparatiidrumuri.com/tehnologie

Așa se întâmplă când administrația locală nu este preocupată de susținerea societăților locale, de avantajele pentru comunitate ale unei colaborări cu societățile locale.

Ei bine, Calorset SRL Carei a elaborat încă de acum câțiva ani o metodă inovatoare, ieftină şi eficace pentru reparațiile drumurilor ce permite
– utilizarea tehnologiei IR( raze  infraroșii) pentru intervenţii de urgenţă şi pe timp friguros cȃnd nu este disponibilă mixtura asfaltică caldă fabricată ȋn staţii fixe;
– utilizarea tehnologiei IR  pentru intervenţii rapide ȋn vederea remedierii defectelor de dimensiuni mici/medii şi izolate.
Remedierile realizate cu aceasta metodă sunt permanente, calitatea zonei remediate permite executantului acordarea de garanţii pe perioade ȋndelungate.

În aceste condiții, ar trebui ca  în Carei să avem cele mai bune drumuri. Drumuri model care să fie o carte de vizită pentru cei care vin în municipiul unde se produc utilaje performante pentru reparația drumurilor.

Doar că administrația locală nu este interesată de colaborarea cu societatea Calorset SRL Carei. Inginerul Mureșan precizează că a efectuat încă din 2011 lucrări demonstrative în oraș.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=CZ1lJt-TNCE&feature=emb_logo&fbclid=IwAR3JgvRsMAgB6k69ica9QaZ9pUApCRVXORxNu7MjfWDdDZBxpoHVs3sLShg


////////////////////


comentarii

de Marcel Muresan la 16 aprilie 2020 - 17:42

Impreuna cu d-l ing. Mugurel Laicu am tras concluzia ca se face reciclare si stabilizare. In consecinta consideram ca daca pe baza SF s-a stabilit ca nu se impune inlocuirea structurii rutiere atunci lucrarile de pana acum se pot considera a fi corecte.

de Kapadoczi la 16 aprilie 2020 - 20:39

Asta cel mai important ín timpul pandemiei,drumurile sa fie frumos,virusul sa circula cu bucurie.

Lasati un comentariu