Primăria Carei oferă detalii despre reabilitarea străzii Mihai Viteazu

• publicat la: 8 aprilie 2020
Primăria Carei oferă detalii despre reabilitarea străzii Mihai Viteazu

Primăria Carei reacţionează după postările imaginilor  cu reabilitarea străzii Mihai Viteazu de către Buletin de Carei.

Astfel, ni se comunică faptul că după decaparea stratului de asfalt de pe Calea Mihai Viteazul din municipiul Carei, executantul a demarat lucrările de nivelare a fundației, următorul pas constituindu-l lucrările de stabilizare.

Aceste lucrări de stabilizare vor fi începute miercurea viitoare, a declarat șeful de șantier, inginerul Lupo Sandor. În paralel, se amenjează spațiul verde și pista pentru bicicliști.
”Lucrările decurg într-un ritm foarte bun. Vremea este ideală, traficul foarte scăzut și nu ne confruntăm cu lipsa materialelor. În curând, vom decapa asfaltul și în zona sensului giratoriu de la intersecția cu strada Corneliu Coposu. Vom termina repede pentru a nu bloca prea mult timp circulația. După ce vom stabiliza fundația vom trece la asfaltare. Vom turna două straturi de asfalt, unul gros de 6 cm, peste care va veni un alt strat uzură de 4 cm. Pe această cale, mulțumim populației pentru înțelegere și răbdare”, a declarat inginerul Lupo Sandor.

.
Lucrările de reabilitare a Căii Mihai Viteazul din Carei au fost începute pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Agoston și Catedrala Ortodoxă Sf. Dimitrie. Un sens a fost închis circulaţiei, procedându-se la îndepărtarea stratului de asfalt, reabilitarea trotuarului, amenajarea spațiilor verzi și a pistei pentru bicicliști.
Lucrările de modernizare a Căii Mihai Viteazul sunt derulate în cadrul proiectului Mobilitate 1, intitulat ”Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Carei pe baza măsurilor propuse în Planul de mobilitate Urbană Durabilă”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

.

Buletin de Carei este supus zilnic atacurilor informatice şi raportărilor pe pagina de Facebook. Se pare că realitatea careiană îi deranjează pe cei din  conducere  care nu pot abdica de la apucăturile bolşevice.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu