Opinie de Carei închide ochii la ,,mocskos Olah,, și ,,migrant intern,, și joacă doar la manipulare

• publicat la: 30 aprilie 2020
Opinie de Carei închide ochii la ,,mocskos Olah,, și ,,migrant intern,, și joacă doar la manipulare

Oficina de partid din Primăria Carei nu a primit prea bine vestea că Senatul a respins autonomia cerută  grupul UDMR pentru 3 județe din România. Angajații pe bani publici din primăria Carei ( care a dat jos plăcile cu însemne naționale pentru a amplasa unele negre)  au primit undă verde de la șefii lor să iasă cu ceva senzațional care să acopere din eșecul suportat ieri.

Președintele Iohannis a fost primul atacat astăzi de consilierul primarului și președintelui UDMR Carei pentru ca apoi să vină rândul Buletin de Carei. Atacurile la adresa președintelui Iohannis nu sunt de dată recentă din partea lui Szasz care își minte cititorii și le ascunde că de fapt are  un blog cu mulți cititori și puține aprecieri. În 2016 a lansat vehemente atacuri la adresa lui Iohannis pe când servea altă oficină de partid în Satu-Mare.

Au fost deranjați nevoie mare de faptul că s-a discutat în mod public despre intențiile lor.  Așa cum sunt deranjați de faptul că Buletin de Carei publică informații reale pe care nu le pot demonta cu argumente concrete și de aici tot deranjul.

Au apărut rapid  pe pagina Buletin de Carei niște comentarii dubioase din partea unor persoane cu care nu avem de-a face, fapt ce ridică semne de întrebare asupra ….fabricării acestor comentarii.

Nu este exclus ca tocmai băieții cu trâmbița spartă să aibă pagini false de pe care să pună comentarii injurioase pe care apoi le reclame.

Fomistul Szasz care cere rețeta de sarmale vede doar injuriile românilor ( dacă or fi români) și se face că nu le vede pe ale conaționalilor săi.

Ia priviți ce limbaj elevat au comentatorii la care Szasz rămâne orb. Exprimările de mai jos nu au deranjat retina angajatului pe bani publici din primăria Carei.

///

…..

….

 

Între timp,  denigratorii familiei Ciută sunt răsplătiți de primarul Kovacs cu susțineri de expoziții și mângâieri pe creștet….cazul Koter este cel mai reprezentativ în acest sens.

https://www.buletindecarei.ro/2020/02/rusine-expune-la-carei-artistul-care-eticheteaza-ca-migrant-intern-un-om-de-afaceri-si-consilier-local-care-nu-e-nativ-careian.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/02/ditrau-in-varianta-online-consilier-roman-din-carei-facut-migrant-intern-de-un-artist-satmarean.html

Un primar evazionist și falimentator de profesie plătește din banul public pe oricine are capacitatea de a minți cum respiră, de a  manipula și a se exprima în limbaj suburban.

Ia priviți ce exprimări are consilierul ce ne hărțuiește pentru o rețetă de sarmale …

Pentru astfel de exprimări se primește post de consilier la cabinetul primarului evazionist din Carei.

Vă urăm ,,succesuri,, depline  la oficina de partid.

Buletin de Carei vă aduce aminte că România este stat unitar și indivizibil și că sunteți angajați ai statului român care vă asigură existența deci mai mult respect pentru cel ce vă hrănește.

Lasati un comentariu