Plopii de la intrarea în Ianculești se vor tăia de o firmă din Tășnad

• publicat la: 23 iunie 2020
Plopii de la intrarea în Ianculești se vor tăia de o firmă din Tășnad

La finalul lunii aprilie 2020 a avut loc la Primăria Carei o licitație publică cu ofertă închisă în plic pentru valorificarea de masă lemnoasă din fond forestier proprietate publică, mai exact este vorba despre plopii de pe drumul ce duce la Ianculești.

Dacă organizatorul licitației a fost Primăria Carei, asistența a fost asigurată de către Ocolul Silvic Codrii Sătmarului, o mai veche cunoștință a noastră legată de tăierile din parcul dendrologic. Atât primarul din Carei cât și șeful  de la Ocolul Silvic Codrii Sătmarului sunt președinți ai filialelor UDMR din localitățile lor.

Câștigătorul licitației  din aprilie a fost societatea lui Virgil Farcău, Willy Prod SRL din Tășnad. Tot din Tășnad a fost și firma Tricart care tăia în 2018 arborii din Parcul Dendrologic Carei.

Plopii de pe drumul ce duce la Ianculești au fost plantați de către  profesorul Mihai Bertieanu împreună cu elevii satului în perioada în care mai era autorizată a exista școală în sat. Numweroase intervenții pentru tăierea plopilor a avut în Consiliul Local  Ionuț Oneț, actualul președinte al PSD.

Tăierile vor începe după achitarea de către firma din Tășnad a obligațiilor financiare.

Tăierile de sute de arbori din Parcul Dendrologic Carei şi apoi valorificarea  masei lemnoase rezultate nu au făcut obiectul niciunui comunicat oficial.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2017/07/plopii-din-ianculesti-vizati-din-nou-de-drujbe.html

https://www.buletindecarei.ro/2019/07/durere-mare-in-tabara-aliatilor-politici-din-carei-presedintele-psd-carei-si-consilierul-primarului-udemerist-pregatesc-taierea-plopilor-de-pe-drumul-spre-ianculesti.html

comentarii

de hotu la 23 iunie 2020 - 13:51

Cei din Iancules tac malc nu au un cuvant de spus de ce nu se revolta lor le convine taierea plopilor sau se tem de marele onet psd

de mirel la 23 iunie 2020 - 14:40

marele delapidator de la banca comerciala si folsbank e sluga tulipanilor

Lasati un comentariu