Marcarea plopilor pe drumul spre Ianculeşti

• publicat la: 5 august 2015
Marcarea plopilor pe drumul spre Ianculeşti

In cadrul sedintei CL din data de 29 aprilie 2015, un consilier PSD  cerea vehement tăierea plopilor de pe marginea drumului ce duce la Ianculeşti.

Desi solicitarea nu a fost supusă la vot în şedinta CL Carei, dorinţa aliaţilor consilierilor majoritari UDMR se apropie tot mai mult de realizare.

In urmă cu câteva zile, au fost marcati deja cu vopsea verde plopii preconizati a fi tăiaţi de pe drumul de la intrarea în sat.

Modelul brevetat cu succes la Carei de administratia Kovacs se doreste a fi aplicat si la Ianculesti. Astfel, tufele sau arbori doriti a fi înlăturati din varii motive , se lasă neîntreţinuti o perioadă suficientă  de timp pentru a da impresia că sunt bolnavi sau periculoşi sau pur şi simplu inestetici.

Urmăriti în  mun.Carei  rondourile cu trandafiri neîntretinuti de cei de la  spaţii verzi şi   vedeţi apoi cum dispar pe tăcute.

redacţia

comentarii

de birtab la 6 august 2015 - 06:54

Se pare ca la UDMR este la moda drujbalitul.Jeno a invatat de la colegul lui de partid de Harghita (numit Attila flagelus Dei )si sa nu ramana mai prejos face si el ceva…in dauna natrurii si-n folosul complicilor PSD.Urât lucru…

de cori la 6 august 2015 - 20:42

ai ramas fara bani ionut baiatu’? ai ajuns sa vinzi plopii satului pentru un ban de pacanele?
nu ai primit nimic de la imparteala de la angajarile de la cristiana centrul deschis la carei de directia copilului ???
ai cam ramas pe dinafara de cand ioji si cu bujorel impart posturile la consiliul judean…au intraT colacenii care nu stiu sa scrie dar au trecut la examen si pilele lui rodica la fel de analfabeta dar politica conteaza.
judetul lui peste prajit din banii nostri!

Lasati un comentariu