Se taie plopii de pe drumul spre Ianculești. Președintele PSD cere, primarul președinte UDMR execută

• publicat la: 4 decembrie 2020
Se taie plopii de pe drumul spre Ianculești. Președintele PSD cere, primarul președinte UDMR execută

Primăria Carei anunță tăierea plopilor de pe drumul de intrare în satul aparținător Ianculești. Inițiativa președintelui PSD, Ionuț Oneș, a fost repede pusă în practică de primarul evazionist, președinte al UDMR Carei. Relația de strânsă colaborare nu se dezminte nici cu această ocazie. Kovacs evazionistul îndeplinește președintelui PSD orice dorință. Capela mortuară a fost ridicată doar după ce a solicitat și consilierul PSD. Proiectul tehnic oferit gratuit de liberali nici nu a fost luat în considerare din moment ce se vizau sume frumoase pentru realizarea lui de către cei aleși.

https://www.buletindecarei.ro/2017/06/capela-mortuara-de-la-ianculesti-si-interesul-politico-financiar.html

,,Luni va începe tăierea plopilor de pe marginea drumului spre satul aparținător Ianculești. Lucrările de tăiere se vor desfășura zilnic, între orele 8.00-16.00, și sunt estimate să dureze în jur de o săptămână. În locul plopilor îmbătrâniți, care au devenit un pericol la adresa participanților în trafic, vor fi plantați platani,, se specifică de către Primăria Carei.

La  sedința CL din  23 iulie 2019, consilierul Oneț se lamenta că firmele autorizate se tem să taie plopii de frica reclamațiilor.  Oare nici aceste firme nu au contracte de colaborare la zi cu Primăria Carei așa ca în cazul fundației  cadorisite cu săli din Castelul Karolyi fără acte în bună regulă?

Între timp au fost făcute toate demersurile pentru ca dorința președintelui PSD să fie  îndeplină de către primarul evazionist ce l-a avut ca și acționar la una din societățile sale falimentare pe unchiul Oneț.

Firma care va efectua tăierile este tot din Tășnad.

https://www.buletindecarei.ro/2020/06/plopii-de-la-intrarea-in-ianculesti-se-vor-taia-de-o-firma-din-tasnad.html

Președintele PSD și-a făcut  un titlu de glorie în campania de la alegerile locale prin ignorarea totală a drapelului zdrențuit ce flutura pe catargul din sat. A fost nevoie de intervenția Buletin de Carei pentru ca acesta să fie schimbat. Oneț și-a bifat la ,,realizări,, și totala ignorare a Căminului Cultural din sat care nu este funcțional și se află în stare deplorabilă.

Nici o inițiativă din partea lui nu este de găsit dar se poate lăuda că a reușit să dărâme total clădirea școlii din sat la care acum se va adăuga  și tăierea plopilor crescuți în pepiniera școlii și plantați de către profesorul Mihai Bertieanu.

Satul Ianculești a fost unul dintre satele românești devastate de ocupanții hortyști în anul 1940.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu