Sănătatea careienilor jucată la ruleta UDMR Carei

• publicat la: 3 august 2020
Sănătatea careienilor jucată la ruleta UDMR Carei

Atunci când a fost vorba de deschiderea ștrandului termal Carei ni s-a comunicat de către primarul evazionist, președinte al UDMR Carei, că sănătatea careienilor e mai presus de toate și deci nu se va deschide accesul la niciun bazin. În condițiile  în care toate ștrandurile termale din zonă sunt deschise de mai bine de  o lună fără ca să aibă repercusiuni asupra sănătății oamenilor.

Așa că nu acesta a fost motivul menținerii lacătului pe ștrandul termal dat în concesiune pentru suma de  o mie de euro anual.

Revenind la sănătatea careienilor, aceasta nu mai este pusă în discuție când vine vorba de invazia de țânțari, de mirosul pestilențial ce ne învăluie de mai mult de 1 an de zile, de grajdul de cai ce se află chiar în apropierea Spitalului Municipal și a Policlinicii Carei.

Una peste alta, cu obrăznicia care îl caracterizează, primarul evazionist și viceprimarul vor să rezolve problema mirosului tot cu ajutorul careienilor care suferă de pe urma disconfortului creat. Așa că au pus de o  strângere de semnături tocmai când e în toi întocmirea de liste de susținători pentru a participa la cursa pentru  un nou mandat la Primăria Carei știut fiind că primarul, cel mai sărac primar din țară de fapt, are nevoie de  un loc  de muncă.

Credeți că există cineva care nu dorește ca să dispară acest miros insuportabil ca să se justifice strângerea de semnături?

De ce vă bateți joc  de oameni și le cereți semnături când de fapt ei v-au investit în funcția de primar tocmai pentru a le reprezenta intersele și a face totul pentru binele cetățeanului din Carei?!

Pe cine credeți că mai păcăliți?

 

Buletin de Carei

comentarii

de Farcau Doina la 3 august 2020 - 18:55

Va bateti joc de cetateni?Stiti cum e cand romanul nu mai poate?Vreti sa aflati cum e cand explodeaza „mamaliga” ?O sa vedeti cine mai are incredere ,cu ocazia votarilor.De trei ori RUSINE!

de Aladin la 4 august 2020 - 10:35

Dar Ciuta ce pazeste? Nu e in stare sa scrie un proiect de HCL pt interzicerea unor activitati pe raza Careiului? Ciocu mic si joc de glezna

de Buletin de Carei la 4 august 2020 - 12:02

Ciută nu ia bani de primar leventetata ci doar de consilier! Nu esti in stare sa faci nici 10 procente din cate a facut Ciută pentru oraș. Așa frică aveți de Ciută că doar cu el vă ocupați? Deci ceilalți candidați au făcut deja blat cu primaru și udmr….bine de știu! Sunteti cam disperați dacă îl atacați pe Ciută la comentarii și nu aveți curaj să intrați în direct cu el la emisiuni publice.

de Aladin la 4 august 2020 - 19:40

Dar nu vorbim de bani ci de latratul inutil. Ciuta nu mai ajunge in consiliul local.

de Buletin de Carei la 4 august 2020 - 20:10

De ce să nu vorbim de bani? Vă e frică să nu se afle cum furați? Și dacă ajunge și dacă nu ajunge în consiliu Ciută Ilie tot independent rămâne și tot integru și realizat pe plan profesional așa că nu mai tot schimbați adresele și numele că știm de unde postați fraierilor.

Lasati un comentariu