Șoc și groază la Carei! Un președinte de partid aflat la guvernare nu își cunoaște toți candidații de pe lista pentru Consiliul Local

• publicat la: 6 august 2020
Șoc și groază la Carei! Un președinte de partid aflat la guvernare nu își cunoaște toți candidații de pe lista pentru Consiliul Local

Fiecare formațiune politică din Carei care și-a anunțat până acum participarea la alegerile locale din 27 septembrie 2020 are pe listele de candidați câte un angajat la Primăria Carei.

Aceasta e informația care a deranjat liniștea sufletească a președintelui  careian a partidului aflat la guvernare.

Cât de înghesuit  poate fi un președinte de partid aflat  la guvernare dacă nu reușește să țină minte  nici  locul de muncă al tuturor candidaților de pe lista cu care participă la alegerile locale din 27 septembrie pentru Consiliu Local Carei?! Sau poate vrea doar să iasă din conul de umbră pe spinarea Buletin de Carei și Daniela Ciută.

Și dacă tot e cititor fidel al Buletin de Carei, îl informăm pe președintele PNL Carei că pe locul 9 din lista de candidați pentru CL Carei figurează Nicoleta Latiș, bibliotecară cu studii superioare la Biblioteca Municipală Carei din subordinea Primăriei Carei. Cel puțin așa figura și azi dimineață pe Organigrama Primăriei, fapt confirmat de către directoarea Corina Nuna.

..

Și cu această ocazie am aflat că Dan Bontea nu urmărește pagina Bibliotecii Municipale Carei unde colega sa de partid are  o frumoasă activitate pentru tineri…le prezintă prin viu grai diverse apariții editoriale.

Deci intelectualii cu activitate în folosul comunității nu au avut parte de locuri eligibile pe lista de candidați….În mod normal  o persoană care a fost timp de 4 ani consilier cum a fost președintele PNL Carei  trebuia să țină minte despre inițiativa președintelui de atunci, consilierul Ilie Ciută, privind asigurarea unei încadrări corecte, conform studiilor sale, pentru bibliotecara Nicoleta Latiș. Dan Bontea vrea din nou să ajungă consilier  dar  nu știe nici acum că  Biblioteca Municipală Carei se află în subordinea Primăriei Carei iar angajații de la bibliotecă figurează pe statul de plată al primăriei Carei,  stat de plată semnat și de către primarul Kovacs.

Dan Bontea folosește pagina de Facebook a filialei Carei a PNL pentru a-și exprima complexele și frustrările nu și pentru a anunța direct care sunt candidații pentru care cere votul careienilor. Mâzgălelile sale nedocumentate au fost preluate imediat de către Păcăliciul Careiului, consilierul personal al primarului Kovacs, Szasz Lorand dovedit de instanță ca mincinos  și denigrator , obligat să șteargă toate articolele în cauză.  Poate că Szasz a dorit doar să îl compromită pe președintele PNL Carei, el fiind consilierul primarului care e și președintele UDMR Carei. Sau poate că e doar o consecință a stării de analfabet funcțional dovedit și atunci nu mai e nimic  de adăugat înafară de compasiune.

Doi de un leu intoxică mediul online cu știri neverificate riguros. Cititorii au din nou dovada capacităților acestora de a informa.

Buletin de Carei, mereu în slujba comunității cu informații bine documentate!

comentarii

de Maas la 6 august 2020 - 13:49

Dna ciuta esti in extaz dupa ce ci, nu contra 1nformatii, desigur, a reusit recordul modial pe sate sa aduca pnl carei de la multi, la bate vantu, felicitari, sunteti coautoare, de fapt chitara 1, inca o data felicitari!

de Buletin de Carei la 6 august 2020 - 13:58

Tare disperati trebuie sa fiti daca atacati ca anonimi la comentarii si de pe calculatoarele din primarie. ,,Succesuri,, sa aveti!

Lasati un comentariu