Atenție la pagina falsă ,,Buletinul de Carei,,! Culorile i-au dat de gol

• publicat la: 21 septembrie 2020
Atenție la pagina falsă ,,Buletinul de Carei,,! Culorile i-au dat de gol

Pe  această cale dorim să atragem atenția că cititorii Buletin de Carei sunt induși în eroare de persoane din jurul analfabetului funcțional angajat la Primăria Carei ca  și consilier al evazionistului cu acte în regulă Kovacvs Eugen, primarul orașului.

Este vorba de apariția paginii false ,,Buletinul de Carei,,. Priviți cu atenție și remarcați că ,,Buletinul de Carei,,  este scris  folosindu-se culorile roșu-alb-verde. Literele albe ale cuvintelor  ,,Buletinul de,,  sunt creionate cu culoarea verde iar cuvântul  ,,Carei,,  este scris cu roșu. Deci este o pagină neromânească care trădează cine se află de fapt în spatele ei! Chiar nu s-au putu abține să nu coloreze cu roșu-al-verde. Fraieri!

Dacă citiți cu atenție materialele veți remarca că seamănă ca două picături de apă cu cele ale bloggerului care a fost  obligat de instanță să șteargă articolele sale denigratoare  și mincinoase la adresa consilierului Ilie Ciută și a administratorului Buletin de Carei, Daniela Ciută.

.

 

Deci  referirile la ,,familia,,  dau de gol cine se află în spatele falsului ,,Buletinul de Carei,,.

Materialele de pe pagina falsă ,,Buletinul de Carei,, sunt de fapt doar atacuri la adresa familiei Ciută care nu a putut fi șantajată și supusă de către grupul de interes ce a pus stăpânire pe oraș. În timp ce primarul evazionist este un falimentator  notoriu de firme, familia Ciută are aceeași societate de producție din 1991 încoace.

Propagandistul angajat la Primăria Carei, agramat  și vulgar, se smiorcăie din nou împotriva numelui de Ciută doar pentru a ascunde abuzurile din administrația de care este plătit.

Rugăm cititorii să fie foarte atenți și să facă diferența dintre Buletin de Carei care are atașată și adresa paginii web și falsul Buletinul de Carei creat în aceleași condiții ca și blogul Opinie de Carei. Asemănarea este  izbitoare. Știm că blogul Opinie de Carei este mult în urma Buletin de Carei ca și aprecieri dar clonarea paginii Buletin de Carei nu este  soluția pentru nimeni dintre cei care nu iubesc realitatea. Redarea realității este singura soluție de obținere de aprecieri de la cititori.

Blogul dovedit Opinia de Carei se remarcă nu doar prin stilul agramat  ci și prin limbajul vulgar, limbajul unui consilier personal al primarului Kovacs. Pentru astfel de persoane plătesc salarii careienii.

Fiecare semnalare a unui abuz al adminsitrației Kovacs-Keizer-Beko este urmată de articole tip ,,împușcă-l pe castorică,  cu care s-a făcut remarcat în presa sătmăreană.

La Primăria Carei i se permite să posteze în timpul programului tocmai pentru că a fost angajat să denigreze persoanele care rămân independente și nu acceptă statutul de slugă a grupului de interese.

Buletin de Carei

Atenție la pagina falsă Buletinul de Carei care nu este decât  o pagină de Facebook.

 

 

 

 

 

 

Lasati un comentariu