Au clonat pagina Buletin de Carei. Fake-news în lipsă de orice argument

• publicat la: 9 septembrie 2020
Au clonat pagina Buletin de Carei. Fake-news în lipsă de orice argument

Fake-news de proportii, nu cădeți în capcană!  Pagina de Facebook a Buletin de Carei a fost clonată în mod  mârșav acum câteva ore de un primat care nu poate combate cu argumente dezvăluirile Buletin de Carei despre administrația locală.

Realizând că nu au argumente  concrete cu care să ne combată recurg la metode josnice  pentru a decredibiliza Buletin de Carei și  pe unicul acționar Daniela Ciută. Cu opiniedecarei s-a lămurit toată lumea că nu poate dovedi nimic din acuzele proliferate împotriva celor care aduc prejudicii de imagine angajatorului său ,,carele este primarul,,  evazionist așa că se încearcă și alte variante. La fel de jalnice. De fapt stilul și postările sunt identice cu opinia consilierului primarului evazionist.

La data de 12 februarie 2020 a apărut o pagină de amenințare la adresa ,,soților,,  Ciută, amenințare raportată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei și  nesoluționată de Poliția Municipală Carei.

Mizând pe buna-credință a utilizatorilor paginilor de socializare, un individ de cea mai joasă speță, a cărui identitate e mai mult decât cunoscută, apelează la metodele care îl caracterizează perfect, ajutat evident de gruparea abonată la banul public.

Frica de adevăr dar mai ales de alegerile locale dă frisoane  grupului de interese care a acaparat orașul. Au dat în bâlbâială din moment ce au recurs la clonarea paginii Buletin de Carei.

Nu le-a plăcut comemorarea lui Avram Iancu și nici marcarea a 80 de ani de la Dictatul de la Viena. Unitatea românilor nu le-a plăcut de fapt. Nici traficul tot mai ridicat al paginii Buletin de Carei. Nici ecourile din presa națională și județeană. Nu le-a plăcut nici faptul că prezentăm imagini din Carei despre calitatea lucrărilor angajate de Primăria Carei.

Corupții se tem de Buletin de Carei! Cei care sunt abonați la banul public tremură că se va afla despre  ingineriile lor financiare! Buletin de Carei le dă frisoane. Nu mai pot ascunde potlogăriile pe bani publici!

Pentru a crea confuzie au făcut  o pagină  de Facebook numită Buletinul de Carei unde prima postare aduce exact cu justificarea consilierului primarului evazionist când a decis deschiderea blogului opiniedecarei. Pagina clonă Buletinul de Carei a preluat fotografia de la Buletin de Carei fără a menționa sursa. Cititorii de bună credință sunt rugați să raporteze pagina clonă pentru Înșelătorii și Pagini false.

Stilul este identic cu tot ce apare la angajatul Primăriei Carei care trebuie să se ocupe, pe bani publici,  de  semnalarea aspectelor critice din mass media.

Ne-au amenințat  cu moartea până și pe Facebook, primim săptămânal câte  o amenințare cu moartea, s-a făcut  un blog doar pentru a ne denigra pe stilul …,,împușcă-l pe castorică,, și tot degeaba.  Buletin de Carei își respectă cititorii și oferă doar informații documentate.

Ne-au raportat, au trimis asupra noastră un desant de la Apaserv SA Satu Mare ca să ne sperie ….dar degeaba. Pentru că  nu au găsit nimic în neregulă și au semnat o adresă prin care atestă că nu există nici datorii și nici suspiciuni de furt.

Câtă chinuială ca să amenințe  acționarii unei societăți de producție care funcționează la Carei de 29 de ani.

Ratații pe plan profesional sunt lipsiți și de bărbăție din moment ce se ascund după pagini clonă ca să își spună părerea. Nici nu e de mirare că se rușinează până și de numele lor.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu