Știri false despre lipsa iluminatului stradal la Carei timp de 2 zile. Primăria Carei informează localnicii prin blogul personal al finului primarului evazionist

• publicat la: 1 februarie 2022
Știri false despre lipsa iluminatului stradal la Carei timp de 2 zile. Primăria Carei informează localnicii prin blogul personal al finului primarului evazionist

Primăria Carei confirmă pe zi ce trece că nu funcționează în beneficiul careianului contribuabil ci al unui grup de interese, evident pe bani publici. Fără ca Instituția Prefectului Satu Mare să aibă ceva împotrivă. Cumetriile au prioritate când vine vorba de asigurat locuri de muncă la stat pentru liderii UDMR din județ.

Colac peste pupăză, gornistul de serviciu se chinuie să acopere din nou mizeriile din Primăria Carei: ieri ne spunea că lipsa iluminatului stradal timp de 2 zile se datorează unei pene de curent  pentru ca azi să revină și să ofere alte motivații. Penibil. Care din ele e știre falsă adică fake news? Scenariul este identic cu cel folosit pentru acoperirea deturnării de fonduri de administrația  Pieței agroalimentare Carei din subordinea Primăriei Carei.

Timp de 2 zile nu a existat iluminat stradal în municipiul Carei dar careienii nu au fost informați despre motivele acestei situații pe pagina oficială a Primăriei Carei. Nici chiar azi nu au avut bunul simț să ofere informații la fel cum nu se fac publice  nici ședințele Consiliului Local unde se dezbat proiecte care favorizează grupul de interese.

În timpul programului de la Primăria Carei, consilierul și finul primarului postează pe blogul personal informații care trebuiau să apară pe pagina oficială din moment ce e vorba de o situație de pe domeniul public ce aduce atingere careienilor iar societatea care se ocupă de întreținerea iluminatului stradal e plătită din bugetul local.

Ultima postare de pe pagina Primăriei se referă la promovarea  unui anunț al Direcției de asistență socială Satu Mare.

Așa se cheltuie banul public la Primăria Carei, pe cumetrii și interese de grup!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu