Domnule Prefect, comunicatul trimis despre Avocatul Poporului e Fake News sau spam?

• publicat la: 18 martie 2019
Domnule Prefect, comunicatul trimis despre Avocatul Poporului e Fake News sau spam?

Postarea Buletin de Carei referitoare la audientele acordate de Avocatul Poporului la Satu Mare a fost raportată de cei care nu văd cu ochi buni informarea corectă a careienilor dar nu numai.  Comunicatul adresat de Instituția Prefectului tuturor redacțiilor din județ privind sesiunea de audiențe a Avocatului Poporului a apărut pe toate portalurile de știri din județ dar de raportat a fost doar cel postat pe Buletin de Carei.

Complexatul fin al primarului datornic Kovacs , angajat de acesta ca și consilier personal, scrie pe blogul său că administratorii Facebook au procedat la ștergea articolelor de pe Buletin de Carei ..,,în vederea combatrerii știrilor false,,..una dintre  acestea fiind și cea referitorare la comunicatul Instituției Prefectului Satu Mare.

O fi frustrarea prea mare la consilierul lui Kovacs care la fel ca și nănașul său nu a reușit nimic pe plan profesional și depinde de elementul politic pentru un post.

.

Deci, domnule Prefect, până la urmă comunicatul privind audiențele Avocatului Poporului la Satu Mare este sau nu Fake News?

Raportarea articolelor care prezintă realitatea careiană nu este o soluție pentru eliminarea abuzurilor și discriminărilor practicate de primăria Carei. Continuăm.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu