Angajat al UAT Municipiul Carei, politician, se ,,războieşte,, în timpul programului cu Buletin de Carei

• publicat la: 8 martie 2017
Angajat al UAT Municipiul Carei, politician,  se ,,războieşte,,  în timpul programului  cu Buletin de Carei

Cele 2 municipii ale judeţului Satu Mare au primari de la UDMR. În timp ce la Satu Mare primarul  Kereskenyi are angajaţi ca şi consilieri persoane  specializate pe varii domenii de activitate şi care comunică în limba română, primarul din Carei, preşedinte al UDMR are angajaţi 2 consilieri   jurnalişti din presa maghiară care nu comunică în limba română şi nici nu au altă specializare. 

Consilierul personal al primarului Kovacs care are domiciliul în Căpleni nu comunică în limba română. Personajul  manifestă fobie pentru simbolurile româneşti şi intervine mereu la comentarii la articolele din Buletin de Carei doar în limba maghiară. Careienii care nu au cunoştinţe de limbă maghiară nu pot descifra  afirmaţiile acestuia. În schimb cititorii de limbă maghiară nu au acces la toate informaţiile deoarece consilierul politican şi bloger nu le oferă decât cele pe care care sunt pe placul său.

Iniţiativa amplasării bustului lui Mihai Eminescu aparţine Asociaţiunii ASTRA Carei . UAT Municipiul Carei a dat sume importante pentru bustul  grof Karolyi din parcul castelului , adică 32.952 lei .

http://www.buletindecarei.ro/2015/11/banii-careienilor-merg-pentru-busturile-conationalilor-primarului-kovacs-discriminare-in-forma-continuaani.html

Proiectul pentru solicitarea aprobării amplasării bustului lui Mihai Eminescu  introdus  pe Ordinea de zi a şedinţei din data de 24 februarie 2015 pentru care deţinem şi înregistrarea video a  primit refuzul consilierilor UDMR, formaţiune din partea căreia a candidat şi consilierul din Căpleni al primarului Kovacs pentru funcţia de consilier judeţean. Înverşunarea cu care acesta  atacă publicaţia de  opoziţie Buletin de Carei denotă doar deranjul provocat de dezvăluirile documentate.

Primarul Kovacs are dreptul de a angaja fără concurs doi consilieri personali la cabinetul său. Domnia sa a optat pentru doi redactori activi din presa maghiară fără altă specializare în alt domeniu  dintre care acesta din Căpleni are studii medii chiar şi nu comunică în limba română. În timpul programului de la Primăria Carei adică UAT Municipiul Carei acesta se …,războieşte ,, cu Buletin de Carei şi publică articole pe blogul său personal. Pentru astfel de activităţi primiţi salariu din banii careienilor? Scrie în fişa postului că trebuie să denigraţi în timpul programului Buletin de Carei şi să postaţi articole pe blogul personal?

Potrivit unor surse din primărie, consilierul politician  a venit de dimineaţă  la program dar a părăsit incinta puţin după ora 11,00.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu