Ilie Ciută, Greu de Ucis ediția 2020

• publicat la: 21 septembrie 2020
Ilie Ciută, Greu de Ucis ediția 2020

Desant APASERV SA la locuința consilierului Ilie Ciută! Au montat contoare din anul 2004 începând, unde au vrut și când au vrut, iar acum se plâng că nu sunt corect montate. Acțiune electorală împotriva candidatului independent Ilie Ciută.  Analfabetul funcțional mai înscrie…Nu poate face diferența dintre o factură de apă și una de canalizare. 

În loc  să mulțumească consilierului Ilie Ciută pentru că a avut ce prelua din obiectivele sale de candidat din 2016 pentru dezvoltarea mun.Carei, primarul se folosește de consilierul său personal pentru a aduce  noi acuze la adresa românului independent din toate punctele de vedere. Evazionistul Kovacs  îl eticheta la  fiecare ședință de CL  pe consilierului Ilie Ciută ca fiind ,,opoziția,, sau ,,gică contra, doar  pentru că acesta își exprima civilizat  punctul de vedere, total diferit de ce ar fi vrut să audă…sau să nu audă de fapt.

Ați citit pe undeva de vreo acuză la adresa altui independent sau al vreunui partid românesc cu filială careiană? Analfabetul funcțional dovedit, angajat la Primăria Carei pentru a semnala aspectele critice din mass media și a face apoi rapoarte primarului,  se dezlănțuie doar când vine vorba de cel care l-a demascat. Nu degeaba Szasz a fost  obligat de instanță să își șteargă toate articolele mincinoase și denigratoare.

Toate partidele stau cuminți în banca lor ca să nu supere baronul local care le promite marea cu sarea până ajunge din nou pe scaunul de primar. Evident că tot evazionist rămâne Kovacs și tot falimentator de firme.

Deci putem spune că singurul candidat redutabil pentru alegerile locale din acest an este Ilie Ciută. UDMR a mobilizat  fiecare  om pentru a denigra orice român independent. La Carei doar pentru Ilie Ciută s-au deranjat.

Desantul condus de consilierul de la Apaserv , Levente Karpinszki a făcut show doar acasă la consilierul Ciută în condițiile  în care s-au  efectuat săpături pe aceeași stradă pentru pierderi de apă și la Hagen, cel căruia i s-a concesionat ștrandul inițial pentru 350 de euro anual iar acum pe 1000 euro anual.

Când Apaserv a pus  la dispoziția consilierului președintelui UDMR Carei actele din corespondența cu Ilie Ciută a uitat să ofere și manualul pentru traducere, știut fiind că Szasz este analfabet funcțional și deci are nevoie de ajutor pentru a i se explica cum se citește un text integral si să  mai si  țină seama de anexe. Pentru unii e chiar un efort care îi depășește. Nu degeaba au rămas fără nicio realizare în plan profesional și stau la mila politicienilor!

Se repetă scenariul de la alegerile locale din anul 2016.  Singurul candidat atacat ,,la baionetă,, de către angajații primarului evazionist Kovacs este  Ilie Ciută. În campania din 2016 i se reproșa candidatului Ilie Ciută că nu este nativ careian, de parcă primarul UDMR ist ar fi, că are proiecte fantasmagonice  și că nu le votează pe cele ale primarului doar că la final tot  proiectele consilierului Ciută au fost preluate și aplicate ca fiind benefice pentru dezvoltarea orașului.

Consilierul Ilie Ciută are deja 2 procese câștigate împotriva Primăriei conduse de trio ul UDMR Kovacs-Keizer-Beko așa că frica de a ajunge din nou în Consiliul Local este uriașă.

Falimentatorul de firme Kovacs se teme de cel care deține din 1991 aceeași unitate de producție din Carei. Scenariul fabricat de către Apaserv și mediatizat  cu ajutorul finului consilier al primarului Kovacs nu face decât să ne arate cât de teamă le este de consilierul independent Ilie Ciută.

Pe când  o campanie de demascare a folosirii în mod gratuit timp de 14 ani a apei termale de către administratorul ștrandului din Carei? Poate primim un comunicat de presă de la primarul Kovacs prin care își cere scuze  pentru că din 2008 încoace  nu mai plătește taxe  și impozite și ne comunică unde au dispărut datoriile către bugetul local.

În  loc să fabrice scenarii consilierilor independenți nu mai bine s-ar ocupa cu recuperarea datoriilor uriașe ale primarului? Am mai scăpa  și noi de împrumuturile la bănci.

 

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu