Szasz și minciuna ca mod de viață

• publicat la: 29 iulie 2020
Szasz și minciuna ca mod de viață

E voie să spunem că Szasz a dat din nou cu …,,mucii în fasole,,? Pentru el este un mod de viață. Nu a cunoscut altă variantă. Nu a vrut sau poate  ,,nu a putut,,.

Bloggerul Szasz plătit din banii careienilor la Primăria Carei își bate joc  de cititorii săi prin oferirea de informații false așa că nu e de mirare că nu adună prea multe like uri. Lumea intră pe blogul său, e drept, dar când vede ce e pe acolo pleacă repede, fără a mai da un like.

Nu i-a picat bine că am scris despre nănașul său Kovacs care a pierdut cu strigături procesul de la Curtea de Apel Oradea în fața consilierului Ilie Ciută.

Ieri a scris că un consilier de pe strada Vasile Lucaciu a fost prins că nu plătea apa folosită în curte. Consilierul ilie Ciută stă pe strada Vasile Lucaciu. O știre de senzație pentru el dacă ar putea să o și dovedească. Doar că nu există nicio dovadă în sprijinul celor afirmate. NIMIC.  În afară de clasicele sale bâlbe la adresa familiei de angajatori care este și susținătoare de evenimente culturale românești la Carei.

Există în schimb un tabel oficial din partea Apaserv SA din care reiese că este perfect funcțional contorul iar pe lista restanțierilor Apaserv nu apare numele de Ilie Ciută. Apaserv SA va trebui să justifice furnizarea de date personale pentru consilierul primarului evazionist din Carei.

Nici la propagandiști scribi nu a avut mână bună Kovacs evazionistul. Opoziția, așa cum îl numește Kovacs pe consilierul Ilie Ciută la ședințele de consiliu local, i-a dat din nou clasă! Le-a dovedit cât de mici sunt pe scaunele lor mari din Primăria Carei.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu