A dispărut stâlpul de pe pista de biciclete de pe strada Cimitirului

• publicat la: 10 octombrie 2020
A dispărut stâlpul de pe pista de biciclete de pe strada Cimitirului

La câteva luni de la semnalarea Buletin de Carei privind existența  unui stâlp de electricitate în mijlocul pistei de biciclete de pe strada Cimitirului, primăria Carei a decis că e momentul să intervină și să facă demersurile pentru îndepărtarea lui.  Diferența de gândire dintre Buletin de Carei și Primăria Carei este de minim  câteva luni. De calitatea lucrărilor nici nu mai e cazul să discutăm pentru că se vede cu ochiul liber.

Fiecare semnalare a Buletin de Carei despre anomaliile din oraș a fost urmată de intervenția corectoare a celor din administrația udemeristă deoarece semnalările au fost corecte. Cazurile cele mai recente sunt ale trecerilor de pietoni inundate după reabilitarea lor în cadrul proiectului de peste 45 de milioane de lei. Banii aruncați degeaba pe salariul analfabetului funcțional angajat de primar pentru denigrarea celor care semnalează  neregulile din Primărie ar putea fi folosiți în alte scopuri, utile cu adevărat  societății.

Poate ne trezim că îl prinde rușinea pe primarul președinte al UDMR Carei și își plătește și datoriile pe care le are la buget. Se pot întâmpla și minuni.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/07/alta-minune-la-carei-stalp-de-electricitate-pe-pista-de-biciclete.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/08/carei-iar-au-uitat-tevile-pentru-scurgerea-apei-pluviale-de-pe-trecerea-de-pietoni.html

Lasati un comentariu